Recreatie & vrije tijd

In het Reestdal zijn veel mogelijkheden om er op uit te gaan. Of je nu actief en sportief bezig wilt zijn of heerlijk wilt relaxen, doe waar je zin in hebt en geniet.

Recreatie & vrije tijd

Trek er fijn op uit in het Reestdal. Ga eens op zoek naar dat ene bijzondere winkeltje of geniet van de sfeer en het aanbod op bezoek een jaarmarkten. Draaf met je paard lekker door het bos of duik in het water van een zwembad of natuurplas. Ga met de familie midgetgolfen of kies eens voor iets anders en ga letterboxen zoeken. Of doe even helemaal niets en ga lekker ontspannen in een sauna.

Er zijn volop mogelijkheden om te genieten.

 

paardensport

Of je nu het liefst op de rug van een paard zit of liever alleen naar paarden kijkt, in het Reestdal zijn mogelijkheden genoeg om van paarden te genieten.

paardensport »

zwemmen

Je eigen record verbreken, een les aquajoggen volgen of gewoon lekker dobberen. Dat kan perfect in een van de mooie zwembaden in het Reestdal.

zwemmen »

pitch en putt

Het golfspel voor jong en oud. Kom met familie of vrienden een gezellig partijtje (moonlight) golf spelen op kleine banen.  Ook footgolf is leuk om te doen.

pitch en putt »

overige balsporten

Zin in een actieve bezigheid met vrienden? Veel balsporten nodigen uit tot een actieve en gezellige middag of avond uit, al dan niet met een wedstrijdje

balsporten »

outdoor & survival

Jezelf uitdagen en kijken hoe hoog je durft te klimmen, hoe ver je komt of hoe sterk je bent. Dat kan goed bij outdoor & survival activiteiten.

outdoor & survival »

trailrunning

Hardlopen en natuur is een gouden combinatie. Door te lopen op afwisselende trailrunning routes kom je op de mooiste plekjes van het Reestdal.

trailrunning »

letterboxen

Letterboxen is een sportief en ontspannend spel waarin je tijdens het fietsen moet schatzoeken, navigeren, speuren en verzamelen.

letterboxen »

escape rooms

Durf je de uitdaging aan en kun je binnen de tijd de oplossing vinden van de tactische puzzels zodat je kunt ontsnappen?

escape rooms »

workshops

Het is altijd leuk om iets te leren door het te doen. Neem eens deel aan een creatieve of culinaire workshop en doe inspiratie op voor thuis.

workshops »

bedrijven bezoeken

In het Reestdal zijn bedrijven die je van harte welkom heten om eens binnen te kijken. Kom eens ontdekken hoe een molen werkt of hoe druiven groeien.

bedrijven bezoeken »

Heeft u een activiteit die u op onze website wilt plaatsen?
Heeft u een bed & breakfast of camping en wilt u vermeld worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op »