Zwemmen

In het Reestdal zijn diverse mooie zwembaden waar het heerlijk is om actief en sportief bezig te zijn. Tijdens de zomermaanden kun je je  een hele dag vermaken in een van de openlucht zwembaden en in de wintermaanden of bij slecht weer is het altijd heerlijk warm in een van de (subtropische) binnenbaden.

Lekker dobberen, aquajoggen of je eigen record baantjes trekken verbeteren. Je kunt het hele jaar door terecht in een van de zwembaden.

Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_bekijkendoen_recreatie-vrije-tijd_actief-sportief_zwemmen-heuveltjes-bosbad-Balkbrug
Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_bekijkendoen_met-kinderen_waterpret-zwembad-De-Slenken-de-Wijk

Zwembad De Slenken

Zwembad De Slenken is een zeer ruim opgezet openluchtzwembad met drie zwembaden en mooie faciliteiten. Er is een wedstrijdbad van 25 meter lang met twee duikplanken, een recreatie/kinderbad met een grote opblaasbare glijbaan en een peuterbad met speelattributen.

Op de grote ligweide kun je heerlijk luieren of een partijtje volleybal spelen. Wil je sportief bezig zijn in het water, dan kun je een les aquajogging, aquarobics of aquazumba volgen. Vooraf aanmelden is niet nodig.
.
Openluchtzwembad De Slenken │ Hendrik Tillemaweg 63a │ 7957 CB de Wijk naar de website »

Heuveltjes Bosbad

Het zwembad is prachtig gelegen in een bosrijke omgeving en in 2015 uitgeroepen tot het mooiste openluchtbad van Nederland. Het Heuveltjesbosbad heeft drie buitenbaden; een groot bad met een glijbaan en duikplanken, een bad met een familieglijbaan en een uitgebreid kinderbad. Rondom de baden zijn twee terrassen en een grote ligweide.

Als je even geen zin meer hebt om te luieren, kun je sportief bezig zijn bij de tafeltennistafel, op het springkussen, het pannavoetbalveld of op de speelweide met beachvolleybal. Er zijn voorzieningen voor invaliden.
.
Heuveltjesbosbad Balkbrug │Meppelerweg 60 │7707 CP Balkbrug
naar de website »

Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_bekijkendoen_met-kinderen_waterpret-heuveltjesbosbad-Balkbrug-03
Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_bekijkendoen_met-kinderen_waterpret-zwembad-Hesselingen-Meppel-01

Bad Hesselingen

Bad Hesselingen is een veelzijdig, kleurrijk, gastvrij en invaliden-toegankelijke accommodatie voor  een dagje subtropisch waterpret, een spetterend verjaardagsfeestje, actief  banenzwemmen of ontspannen in de whirlpool.

Een van de toppers is de Mosquito Slide glijbaan en ook het kleuter Wildlands junglebad is een favoriet onder de jongste jeugd. Apart van het zwembadgedeelte ligt het wellnessplein en de zonnebankstudio. In en om de hele accommodatie kan je gebruik maken van gratis Wifi. Een blikvanger buiten is de grote kleurige speeltuin met voetbal arena en mega-trampoline.
.
Bad Hesselingen  │ Badweg 1 │ 7944 HJ  Meppel  │ naar de website »

Zwembad de Broene 'eugte

Zwembad De Broene ‘eugte biedt waterplezier voor jong en oud. Tijdens het recreatief zwemmen zijn zowel het wedstrijdbad als het recreatiebad geopend voor recreatieve doeleinden. Of je nu lekker met je vrienden in het water ravotten, een paar baantjes wil trekken of relaxed wilt ronddobberen, de sfeer is ontspannen, gezellig en ongedwongen. Bij een buitentemperatuur van 20 graden of meer, is ook het buitenterrein toegankelijk. Hier vind je nog meer speelattributen, een heerlijke zonneweide en een beschut peuterbadje.
.
Zwembad de Broene 'eugte  │  J.J. Gorterlaan 6 │ 7951 NA  Staphorst
naar de website »

Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_bekijkendoen_met-kinderen_waterpret-zwembad-de-Broene-eugte-Staphorst
Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_bekijkendoen_met-kinderen_waterpret_zwemmen-zwembad-De-Kiefer-Dedemsvaart

Zwembad De Kiefer

Het 25 meter lange recreatiebad is overdekt en het gehele jaar geopend. Doordat het bad een beweegbare bodem heeft, kun je niet hier niet alleen heerlijk recreatief zwemmen, maar bijvoorbeeld ook eens meedoen met een les zoals aquafietsen,  aquajogging of aquarobics.

Voor ouders met kleine kinderen die onder begeleiding het water in willen is er het ouder en kindzwemmen. Een iets ouder kind kan zich de hele dag vermaken in het apart gelegen peuterbad.
.
Zwembad De Kiefer  │ Nieuwewijk 14 │ 7701 PZ Dedemsvaart  │ naar de website »

Zwembad De Meule

Zwembad De Meule is een openluchtzwembad in Nieuwleusen met twee grote baden en een peuterbad. Een aangenaam zwembad voor recreatieve zwemmers en banenzwemmers.

Ook verzorgt dit zwembad diverse zwemprogramma's, zoals ABC zwemles voor kinderen, snorkelen, aquajoggen, trimzwemmen en zwemles voor volwassenen.
.
Zwembad De Meule │Burg. Backxlaan 115 │7711 AC  Nieuwleusen
meer informatie »

Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_bekijkendoen_recreatie-vrije-tijd_zwemmen-zwembad-de-Meule-Nieuwleusen

Heeft u een activiteit die u op onze website wilt plaatsen?
Heeft u een bed & breakfast of camping en wilt u vermeld worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op »