Fietsen in Het Reestdal

In je eigen tempo genieten van de natuur, het landschap en historie. De zeer gevarieerde omgeving leent zich uitstekend voor een korte of lange fietstocht.

Fietsen in het Reestdal

Op de fiets is een ideale manier om het Reestdal te ontdekken. De vele, maar rustige routes door het beekdal, door bos en over heide laten een grote variatie in landschap zien. Met het fietsroutenetwerk kun je zelf je routes uitstippelen, maar je kunt ook een keus maken uit een van de vele bestaande routes die je langs de meest bijzondere plekjes van het Reestdal voeren.

Fietsen met een routeapp is een gemakkelijke manier om de routes altijd bij de hand te hebben en om extra achtergrondinformatie over de route te krijgen. Ook bijzonder zijn de vijf verhalenpalen in het Reestdal. Zij vertellen een verhaal dat is gerelateerd aan de omgeving.

Vergeet dus vooral niet om af en toe even af te stappen om van al dat moois te genieten.

fietsroutes

Om het gemakkelijk te maken, zijn er al veel mooie routes uitgestippeld, die je langs de mooiste plekjes en bezienswaardigheden voeren.

lees verder »

fietsroutenetwerk

Het fietsroutenetwerk maakt gebruik van fietsknooppunten. Bepaal je eigen route en afstand door van knooppunt naar knooppunt te fietsen. Heel eenvoudig.

lees verder »

mountainbiken

In het Reestdal zijn drie uitdagende en gevarieerde routes voor mountainbikers. Alleen of met vrienden lekker crossen en genieten in de natuur,

lees verder »

fietsapp

Met de fietsapp van Landschap Overijssel heb je veel keuze aan fietsroutes op zak. Ze geven ook nog wetenswaardigheden onderweg.

lees verder »

letterboxen

Letterboxen is een sportief en spannend spel waarbij je tijdens het fietsen moet schatzoeken, navigeren, speuren en verzamelen.

lees verder »

nuttige informatie

Het Reestdal is een gebied om van te genieten. Voor het gemak van fietsende bezoekers zijn een aantal praktische voorzieningen op een rij gezet.

lees verder »

Heeft u een activiteit die u op onze website wilt plaatsen?
Heeft u een bed & breakfast of camping en wilt u vermeld worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op »