Plezier voor kinderen

Kinderen kunnen zich urenlang vermaken in het Reestdal. Lekker actief bezig zijn en plezier hebben, het maakt ze niet uit welk weer het is.

Kinderactiviteiten in het Reestdal

Voor kinderen is het Reestdal een groot feest. Lekker ravotten en speuren in de natuur, spelen in de speeltuinen, dieren ontdekken in de bomen en in de stal of spetteren in het water. En het is geen probleem als het een dagje iets minder lekker weer is. Ook dan zijn er genoeg leuke activiteiten te beleven.

Kom genieten met de kinderen!

 

beleef- en ontdekpaden

In de natuur is van alles te beleven. En dat kan zeker op een van de beleef-, speel- en ontdekpaden die er in het Reestdal zijn. Ga er op uit!

lees verder »

waterpret

Lekker spetteren en spelen in het water. Dat kan in een mooie natuurvijver of in een van de (openlucht)zwembaden die er in de omgeving zijn.

lees verder »

leuke activiteiten

Samen met de kinderen op pad. Plezier hebben bij sportieve of stoere activiteiten of jezelf verwonderen bij de ooievaars of in een wijngaard.

lees verder »

als het regent

Ook als het een dag iets minder weer is, hoef je je niet te vervelen. Er zijn nog genoeg leuke dingen te doen waarbij heel veel plezier kunt maken.

lees verder »

Heeft u een activiteit die u op onze website wilt plaatsen?
Heeft u een bed & breakfast of camping en wilt u vermeld worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op »