Eten & drinken in Het Reestdal

Proef de verrassende smaken van mooie biologische streekproducten die rechtstreeks van het land, uit het weiland of uit de wijngaard komen.

Eten & drinken in Het Reestdal

Eten en drinken in het Reestdal is culinair genieten. Proef de verrassende smaken van mooie biologische streekproducten, die rechtstreeks van het land, uit het weiland of uit de wijngaard komen.

Wat dacht je van Reestdalrund en diverse zuivelproducten? En vergeet de shiitakes en de Reestlander wijnen niet. Er zijn diverse mogelijkheden om hiervan te genieten, bij gerenommeerde restaurants tot in eetcafés waar je samen met de kinderen goed en gezellig een hapje kunt eten.

En als je wilt weten waar de producten vandaan komen, dan ga je toch bij de producent kijken?

restaurants

In het Reestdal kun je heerlijk eten en genieten. Proef al het lekkers in gerenommeerde restaurants, gezellige eetcafés en brasserieën.

lees verder »

smaakmakersfestival

Smaak is een van de kenmerken van goede streekproducten die met aandacht en liefde bereid zijn. Sluit de zomer af met het Smaakmakers Festival!

lees verder »

streekproducten

In het kleinschalige landschap van het Reestdal komt de aandacht voor de natuur ook tot uiting in de vele streekproducten.

lees verder »

wijnfeest Reestlandhoeve

Trap het druivenoogstseizoen af met heerlijke Reestlander wijnen en hapjes. Ontdek de wijngaard, ga op expeditie en maak kennis met streekproducenten.

lees verder »

Heeft u een activiteit die u op onze website wilt plaatsen?
Heeft u een bed & breakfast of camping en wilt u vermeld worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op »