overige balsporten

Wil je met familie, vrienden of collega's gezellig uit, maar tegelijkertijd ook actief bezig zijn? Een bal nodigt vaak uit tot een actief en sportief samen zijn. Heerlijk om bij te praten en tegelijkertijd actief in beweging te zijn tijdens het bowlen of midgetgolfen. Of doe eens iets anders en ga boerenbiljarten.

En wil je je echt moe maken, speel dan een partijtje tennis op het tennisveld.

 

Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_bekijkendoen_recreatie-vrije-tijd_actief-sportief_balsporten
Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_bekijkendoen_recreatie-vrije-tijd_actief-sportief_balsporten-tennissen-tennisbaan-Voorwijk-de-Wijk

Tennissen

Heb je zin om tijdens je vakantie op de tennisbaan te staan? Tennisvereniging LTV-Voorwijk in de Wijk biedt gastspelers de mogelijkheid om een partijtje te tennissen. De vereniging beschikt over een prachtig eigen tennispark met 4 all-weather smashcourt-banen en een clubhuis.  Het park is gedurende het hele jaar geopend vanaf 9.00 uur tot 23.00.

Om als gastspeler gebruik te kunnen maken van de accommodatie, dien je in het bezit te zijn van een gastlabel. Deze is te koop bij de Tourist Info in de Wijk. Voor meer informatie lees verder »
.
LTV-Voorwijk │ Wiltenweg 31c │ 7957 AM  de Wijk │ T. 0522 - 442 052

Bowlen

In het centrum van Meppel biedt PINZ bowling alles voor een gezellige middag of een avondje uit. De banen staan los van elkaar, zodat er meer privacy en zitcomfort is. De moderne kunststof banen maken gebruik van computerscores en snelle pin-setters, zodat je met 8 personen een game in een uur kunt spelen.

Je kunt genieten van een hapje en drankje aan de bar en er zijn diverse arrangementen mogelijk om er een gezellig uitje naar wens van te maken.
.
PINZ bowlen │ Kratonstraat 6a │ 7941 HK  Meppel │ T. 06  - 24 262 625

Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_bekijkendoen_recreatie-vrije-tijd_actief-sportief_overige-balsporten_PINZ-bowling-bowlen-Meppel
Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_bekijkendoen_kinderen_leuke-activiteiten_midgetgolf_midgetgolfbaan-bad-Hesselingen-Meppel

Midgetgolf

De midgetgolfbaan bij Bad Hesselingen bestaat al tientallen jaren. Na dat de banen enige jaren buiten gebruik waren, is midgetgolf nu weer terug van weggeweest in Meppel. Er komt nog een splinternieuw midgetgolfgebouw en dan staat de baan weer garant voor veel uurtjes (familie)plezier!

Een partijtje midgetgolf kan ook gecombineerd worden met een bezoek aan het klimpark. De openingstijden zijn  woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 – 18.00 uur en daarbuiten voor groepen op aanvraag.
.
Midgetgolf Bad Hesselingen │ Badweg 1 │ 7944 HJ  Meppel │ T. 0522  - 251 002

Boerenbiljart

Boerenbiljart is eigenlijk midgetgolf, maar dan anders.

De golfbanen staan op een tafel  en in plaats van een golfclub gebruik je een bezemstok om de bal in het gat stoten. Op de baan staan koeien en schapen die voor enige hinder kunnen zorgen. Er zijn 17 tafels en het hele spel neemt ongeveer een uur in beslag. Boerenbiljart is een leuk spel voor jong en oud. In verband met de hoogte van de tafels is het spel geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar.
.
Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe │ Wolddijk 23 │ 7961 NA Ruinerwold │
T. 06  - 40 418 828

Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_bekijkendoen_recreatie-vrije-tijd_actief-sportief_overige-balsporten_boerenbiljart-Drentse-Koe-Ruinerwold

Heeft u een activiteit die u op onze website wilt plaatsen?
Heeft u een bed & breakfast of camping en wilt u vermeld worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op »