pithc en putt arrangementen
Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_bekijkendoen_recreatie-vrije-tijd_actief-sportief_pitch-putt-Koekange-Ruinerwold-golf

Pitch & Putt

De 18-holes baan van Pitch & Putt Koekange is in 1998 als eerste Picht en Putt baan in Nederland aangelegd naar Iers model. De baan ligt in het verlengde van de herenboerderij 'Lange Tieme' en is prachtig gelegen in het Drentse landschap. Er zijn kleine greens met holes van 30 tot 70 meter. De lengteverschillen en hindernissen als bomen, struiken, vijvers en zandbunkers maken elke hole uitdagend en uniek. Op de oefengreen na bestaan de banen uit echt gras, dat met de grootste zorg wordt onderhouden.
.
Naast het reguliere Pitch en Putt kan op onze baan ook footgolf gespeeld worden. Footgolf is een combinatie van voetbal en golf. Er wordt gespeeld met een echte voetbal en grotere holes, waarbij je met dezelfde hindernissen te maken krijgt als tijdens de normale Pitch en Putt. In de wintermaanden is het mogelijk om 's avonds met een groep te golfen of footgolfen in het donker. De holes en vlaggen zijn verlicht en er wordt gespeeld met lichtgevende golfballen of voetballen. Een hilarisch spel voor een uniek avondje uit met vrienden, familie of collega's.
.
Na een rondje golfen raak je niet uitgepraat en ben je van harte welkom in Brasserie Lange Tieme, gevestigd in "de deel" van de boerderij. Er zijn diverse arrangementen mogelijk, die ook op maat gemaakt kunnen worden.

Pitch & Putt, Koekange

Weerwille 16  -  7961 LV  Ruinerwold

Heeft u een activiteit die u op onze website wilt plaatsen?
Heeft u een bed & breakfast of camping en wilt u vermeld worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op »