Bekijken & doen in Het Reestdal

Beleef het Reestdal en trek er lekker op uit. Geniet van alle mogelijkheden die hier te doen en te zien zijn. En vergeet ook niet lekker te ontspannen.

Bekijken & doen in Het Reestdal

Een dagje uit, een weekendje weg of een langere vakantie? In het Reestdal is genoeg te doen op lekker op pad te gaan.

Al fietsend, wandelend of rijdend op je paard kun je heerlijk genieten van de ooievaars, de bijzondere planten, de havezaten en de keuterijtjes. Behoefte aan andere soorten actie? Dat kan.

Er is een grote keus uit sportieve activiteiten, je kunt neuzen in winkels met bijzondere spulletjes en geschiedenis snuiven in musea. Lekker ontspannen kan in de sauna of tijdens een lekkere maaltijd. En de kinderen? Die vermaken zich prima in de speeltuinen, op de beleefpaden of in het water.

wandelen

Te voet het Reestdal ontdekken is een fantastische manier om het beekdal te leren kennen. Met het wandelnetwerk kom je langs de mooiste plekjes.

lees verder »

fietsen

In je eigen tempo genieten van de natuur, het landschap en historie. De zeer gevarieerde omgeving leent zich uitstekend voor een mooie fietstocht.

lees verder »

kunst & cultuur

Er wonen en werken veel kunstenaars in het Reestdal. Dit gebied met zijn mooie culturele erfgoed inspireert enorm. Laat je verrassen door kunst en cultuur.

lees verder »

recreatie & vrije tijd

Er is genoeg te beleven in de omgeving. Van sportieve en recreatieve activiteiten met familie of vrienden tot heerlijke ontspanning en rust in je eentje.

lees verder »

met kinderen

Kinderen kunnen zich urenlang vermaken in het Reestdal. Lekker actief bezig zijn en plezier hebben, het maakt ze niet uit welk weer het is.

lees verder »

groeps- en familieuitjes

Met een kleine of grote groep samen genieten van het Reestdal? Er zijn heel veel mogelijkheden om een gezellige dag of fantastische vakantie te beleven.

lees verder »

winkelen

Lekker struinen op een markt of in winkeltjes. En dan in een van die bijzondere winkeltjes net dat unieke cadeautje vinden waar je naar zocht.

lees verder »

ontspanning

In zo'n mooie omgeving gaat onthaasten bijna vanzelf. Maar je kunt ook even echt de tijd voor jezelf nemen in een sauna of beautysalon. Lekker ontspannend.

lees verder »

Heeft u een activiteit die u op onze website wilt plaatsen?
Heeft u een bed & breakfast of camping en wilt u vermeld worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op »