Escape rooms

Houd je van een uitdaging? Laat je dan eens (samen met anderen) opsluiten in een live escape room en ga de uitdaging aan dat je er binnen de gestelde tijd weer uit kunt komen. Volg de aanwijzingen, los de puzzels op en probeer de verbanden te zien, zodat je steeds dichter bij de ontsnapping komt.

Uiteindelijk kom je bij de sleutel waarmee je de deur van binnenuit kunt openen, maar samenwerken is wel een vereiste om er op tijd uit te kunnen komen.

Durf je de uitdaging aan te gaan?

Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_bekijkendoen_recreatie-vrije-tijd_actief-sportief_escape-room
Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_bekijkendoen_recreatie-vrije-tijd_escape-room-te-worst-hotel-Meppel

Escape room Meppel

De hotelkamers zijn klein en oud en bijna niemand gaat hier nog slapen. Er gaan verhalen dat het niet goed afloopt met de gasten, durf jij het wel aan om een kamer te boeken en op tijd te ontsnappen uit 'The Worst Hotel' ?

Of zit je liever op een gesaboteerd, stuurloos schip dat te pletter slaat tegen de Meppeler toren? Redden wie er te redden valt!

Twee sfeervolle en uitdagende escape rooms die garant staan voor vermaak.
.
Escape Room Meppel │ Steenwijkerstraatweg 10│ 7942 HP  Meppel│
085  - 210 7114

Escape Room Hardenberg

Een Escape Room is de meest uitdagende activiteit die je met familie en vrienden kunt doen. Denk je iedereen goed te kennen? Denk dan nog een keer…

Ontdek onze sfeervolle kamer en laat je meevoeren op deze fantastische tocht.
Ontsnap binnen 60 minuten door de puzzels en raadsels op te lossen. Alleen door goede samenwerking en communicatie komen jullie verder. Lukt het jullie om op tijd te ontsnappen?

Binnenkort ook een 2e kamer..
.
Escape Room Hardenberg │ Kollergang 6 │ 7773 NH  Hardenberg │ 06 - 39 397 498

Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_bekijken-doen_recreatie-vrije-tijd_escape-rooms-Hardenberg
Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_bekijken-doen_groepen_escape-room_the-great-escape-Zwolle

The Great Escape

Drie escape rooms met verschillende moeilijkheidsgraden vind je bij the Great Escape. Het is ook mogelijk om hier een kinderfeestje te vieren, omdat een van de rooms omgebouwd kan worden tot Kids escape room.

Ben je met een grote groep? Dan kunnen er verschillende kamers tegelijk gereserveerd worden of je kunt het combineren met de Virtual Reality room.
.
The Great Escape │ Westerlaan 51 │ 8011 CA  Zwolle │ 06 - 36 396 972

AKA Escape Rooms

Probeer maar eens te ontsnappen uit een Victoriaanse studeerkamer, Emporium #13, of uit een duikboot in de stijl van Jules Verne. En eind 2017 komt er nog een laboratorium bij, met een zeer hoge griezelfactor. De kamers hebben verschillende moeilijkheidsgraden.

Escape rooms zijn geschikt voor jong en oud, voor feestjes en teambuildings activiteiten. Er zijn diverse arrangementen mogelijk met workshops, coaching en catering.
.
AKA Escape Rooms │ Grote Voort 5 │ 8041 AM  Zwolle │ 06 - 29 363 296

Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_bekijkendoen_recreatie-vrije-tijd_actief-sportief_escape-room-aka-Zwolle

Heeft u een activiteit die u op onze website wilt plaatsen?
Heeft u een bed & breakfast of camping en wilt u vermeld worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op »