Kunst & cultuur in Het Reestdal

Het Reestdal werk inspirerend. Het is een gebied met een mooi cultureel erfgoed waar veel kunstenaars wonen en werken. Laat je ook inspireren.

Kunst & cultuur in Het Reestdal

Er is een rijk cultureel erfgoed te vinden in het Reestdal. Mooie havezaten, goed onderhouden molens en kleine keuterboerderijtjes.

Diverse musea tonen een interessant beeld van het verleden in dit gebied. En de (tijdelijke) exposities die je niet alleen in galeries, maar ook op onverwachte plaatsen tegenkomt zijn altijd de moeite waard.

Vergeet vooral niet de kunstroute van Grensloos Kunst Verkennen te bezoeken, waarbij kunst deel uitmaakt van het prachtige landschap van de Reest.

galeries & ateliers

Dat het Reestdal een zeer inspirerende omgeving is, blijkt aan het grote aantal schilders, beeldhouwers, keramisten en fotografen dat hier werkt en woont.

lees verder »

musea

Het Reestdal heeft een cultuurrijk verleden. Dit is niet alleen terug te zien in het landschap, maar ook in de musea in en rondom het Reestdal.

lees verder »

kunstroutes

Het Reestdal is een mooie omgeving om kunst te maken en om kunst tentoon te stellen. En wat is er nu leuker dan te kunnen genieten van deze kunst?

lees verder »

erfgoed

De historie van het Reestdal is goed bewaard gebleven. Je vindt hier grote landhuizen, rijk versierde boerderijen en eenvoudige boerenerven.

lees verder »

theater & film

Zin in een avondje cultuur? Geniet van een bijzondere toneelvoorstelling of een avond vol muziek in het theater of pak een film in een filmhuis of bioscoop.

lees verder »

culturele activiteiten

Het Reestdal is een inspiratiebron voor veel kunstenaars en het decor voor veel activiteiten. Ben je benieuwd wat er allemaal te doen is?

lees verder »

Heeft u een activiteit die u op onze website wilt plaatsen?
Heeft u een bed & breakfast of camping en wilt u vermeld worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op »