boerderijwinkel De Zonnehorst

Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_eten-drinken_streekproducten_boederijwinkel-de-zonnehorst-biologisch-dynamisch
Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_bekijkendoen_met-kinderen_beleefpad-ontdekpad-Zonnehorstpad-biologische-tuinderij

Boerderijwinkel de Zonnehorst

De Zonnehorst is een biologisch-dynamisch gemengde tuinderij in Punthorst. Hier wordt een brede variatie aan groenten geteeld zowel op de volle grond als in een ‘koude’ kas. Ook worden er bijen, kippen en een paar varkens gehouden.

Je kunt natuurlijk zelf snuffelen in de winkel, maar het is ook mogelijk om ze via de webwinkel te bestellen en ze te laten bezorgen. De producten worden op donderdag en vrijdag via een vaste route bezorgd in het gebied Noord-Overijssel en Zuid-Drenthe.

Op het bedrijf zijn ook kikkerpoelen, een hakhoutbosje, knotwilgen, hagen en bomenrijen (hazelnoot- en walnootbomen) te vinden. Het Zonnehorstpad is een wandeling met veel avontuurlijke klimmetjes die over je het bedrijf leidt, waardoor je alle aspecten van het bedrijf en de teelt goed kunt bekijken.

De multifunctionele ruimte in de kapschuur kan voor vele verschillende doeleinden worden gehuurd. In de zomer heeft de Zonnehorst voor de avontuurlijke en rust zoekende kampeerder een aantal kampeerplaatsen ingericht. Deze minicamping staat ook in de groene vakantiegids van het ECEAT.

Boerderijwinkel de Zonnehorst

Evenboersweg 28 –  7715 PH Punthorst


0529 – 483 463


naar de website


stuur een e-mail

Heeft u een activiteit die u op onze website wilt plaatsen?
Heeft u een bed & breakfast of camping en wilt u vermeld worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op »