prijswinnaars fotowedstrijd Tourist Info Het Reestdal 2019

Winnaars fotowedstrijd

De winnaars van de fotowedstrijd zijn bekend. Uit de bijna 90 ingezonden foto’s werd de foto van Mark Scheper uit de Wijk als mooiste foto beoordeeld.

Het onderwerp van de fotowedstrijd was ‘Het Reestdal van Dedemsvaart tot Meppel’. Deelnemers hebben hun mooiste of meest bijzondere plekje in het Reestdal op de foto gezet. Dit mocht een mooi landschap zijn, of een speciaal gebouw of plekje in je omgeving. Fotoclubs uit de regio hebben zich over de ingezonden foto’s gebogen en drie prijswinnaars aangewezen.

De winnende foto ‘Volle maan bij opkomende zon’ in de Wijk is om vijf uur ’s morgens genomen door Mark Scheper. Dit tijdstip was het meest geschikt om de volle maan en het mooie licht vast te leggen.

De tweede prijs was voor Luuk Buit uit Dedemsvaart. Hij vind de stuw in de Reestvervangende leiding een van de mooiste plekjes van het Reestdal. De foto van Harm Buld uit Ruinerwold was goed voor de derde prijs. De wolkenlucht boven het Reestdal, gezien vanaf de Respersweg / Haalweide kwam dankzij de pas aangeschafte groothoeklens heel mooi tot zijn recht.

V.l.n.r. Harm Buld, Luuk Buit en Mark Scheper (foto Benny Spin)

De winnende foto’s.

Volle maan bij opkomende zon in de Wijk (M. Scheper)
Bij stuw in Reestvervangende leiding (L. Buit)
Wolkenlucht bij de Haalweide / Respersweg (H. Buld)