Tourist-Info-Het-Reestdal-CT_etendrinken_restaurants_chateauhotel-restaurant-De-Havixhorst-lounge
Tourist-Info-Het-Reestdal-CT_etendrinken_restaurants_chateauhotel-restaurant-De-Havixhorst

De Havixhorst restaurant

Eten op landgoed en havezathe De Havixhorst is een ware beleving. De zintuigen worden geprikkeld, zowel door de historische en cultuurrijke omgeving als door de gerechten die door de topkok per seizoen worden samengesteld.
.
Seizoensgebonden streekgerechten
In het à la carte restaurant van De Havixhorst wordt zoveel mogelijk gewerkt met ingredienten van het Drentse land. Het wild komt uit de regio, aardappelen en groenten worden speciaal voor De Havixhorst verbouwd, paddestoelen komen uit het bos en kruiden komen uit de eigen kasteeltuin. Op de menukaart staan veelzijdige, biologische en streekgebonden gerechten. Doordat het menu seizoensgebonden is, wordt er gewerkt met de meest verse ingredienten en in combinatie met de creativiteit van de keukenbrigade vormen de gerechten een onvergetelijke smaakbeleving.
.
Ontspannen sfeer
Voor een ontspannen goed gesprek kun je altijd terecht in de sfeervolle lounge. Bij mooi weer kan het ontbijt, de lunch of het diner op een van de fraaie terrassen geserveerd worden. Uiteraard kun je hier ook terecht voor een kopje koffie met iets lekkers of een goed glas wijn.
.
En wil je overnachten? Ook dat is mogelijk in een van de bijzondere kamers in het châteauhotel.

De Havezathe, châteauhotel en –restaurant

Schiphorsterweg 34 – 36  -  7966 AC  De Schiphorst

Heeft u een activiteit die u op onze website wilt plaatsen?
Heeft u een bed & breakfast of camping en wilt u vermeld worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op »