Tourist-Info-Punt-Het-Reestdal_CT_overnachten_hotels-algemeen
Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_overnachten_hotels_chateau-hotel-De-Havixhors-terrast

Châteauhotel De Havixhorst

Overnachten in de Havixhorst betekent logeren in een stijlvolle ambiance. Het landgoed ademt historie, cultuur en natuur. De havezathe is vanaf de 17e eeuw tot 1939 bewoond geweest door de adellijke familie De Vos van Steenwijk en heeft een rijke uitstraling van macht en aanzien. De authentieke ambiance is goed bewaard gebleven.
.
Unieke beleving
Een verblijf in de Havixhorst  is een beleving die je niet snel vergeet. Of dat nu komt door de fantastische sfeer in de havezathe, door de streekgebonden producten waarmee in de topkeuken de meest fantastische gerechten worden gemaakt of door de klepperende ooievaars die je in het voorjaar en de zomer zelfs kunnen wekken.
.
Stijlvol
De Havixhorst heeft diverse stijlvolle suites waar u kunt verblijven. Indien gewenst zijn er diverse arrangementen te boeken. In het restaurant wordt gewerkt met regionale en biologische producten. De top chef stelt ieder seizoen nieuwe gerechten samen die voor een unieke smaakbeleving zorgen.
.
Eén van de mooiste trouwlocaties
Ook voor zakelijke of feestelijke evenementen is de Havixhorst zeer geschikt. De havezathe is één van de mooiste trouwlocaties van Nederland.

De Havezathe, châteauhotel en –restaurant

Schiphorsterweg 34 – 36  -  7966 AC  De Schiphorst

Heeft u een activiteit die u op onze wilt plaatsen?
Heeft u een bed & breakfast of camping en wilt u vermeld worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op »