Wijnfeest Reestlandhoeve

Reestlanderwijnen, puur eten en prachtige kwaliteitsproducten op de markt. Dat zijn de drie kernwaarden van het jaarlijkse Wijnfeest van de Reestlandhoeve.

Elk jaar op de eerste zondag van september wordt het druivenoogstseizoen afgetrapt met een wijnfeest waar diverse activiteiten te beleven zijn. Er worden o.a. meerdere rondleidingen gegeven door de wijngaard. Sander neemt je graag mee in het leven van een Wijnboer en weet alles over het reilen en zeilen op de Reestlandhoeve.

wijnfeest reestlandhoeve
wijnfeest Reestlandhoeve wijnproeven

Wijn-expeditie

Onder leiding van Niek Beute, een bekende vinoloog en sommelier die aan de top (heeft ge)werkt kun je mee op een bijzondere wijn-expeditie. Niek zoekt wijnen uit in dezelfde toonhoogte van smaak, van druiven waar je waarschijnlijk nog nooit van hebt gehoord. Voor deze expeditie is het nodig om aparte tickets te kopen via de website van de Reestlandhoeve.

Na deze expeditie kun je even heerlijk tot rust komen in een yoga-sessie onder leiding van Marijke van Marijke Yoga. Ga op zoek naar je innerlijke rust met op de achtergrond de tonen van klassieke muziek uit de wijngaard.

Wine & Food Barn

De lekkerste hapjes en Reestlander wijnen zijn te vinden in de Wine & Food Barn, Drie restaurants prikkelen de smaakpapillen en op het terras kun je jouw favoriete Reestlander wijn krijgen, het lekkerste biertje of voor de mensen die liever iets zonder alcohol drinken, de huisgemaakte limonade van Zorghoeve de Reestlandhoeve.

Maak kennis met de producent achter het product op onze kleine markt. Ieder jaar weer worden de beste streekproducenten en de leukste producten op het gebied van lifestyle geselecteerd. Eerlijke verhalen en kwalitatieve producten. Dat is kenmerkend voor de markt tijdens het wijnfeest.

Dit jaar heeft het wijnfeest een gouden randje, de Reestlandhoeve maakt al weer 15 jaar Reestlander wijn en daar wordt om 15.15 uur met elkaar bij stilgestaan.

 

Wijngoed de Reestlandhoeve | Hoofdweg 21 | 7707 RB  Balkbrug
naar de website »  |  stuur een e-mail »

wijnfeest Reestlandhoeve

Heeft u een activiteit die u op onze website wilt plaatsen?
Heeft u een bed & breakfast of camping en wilt u vermeld worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op »