Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_bekijkendoen_recreatie-vrije-tijd_actief-sportief_balsporten-tennissen-Voorwijk-de-Wijk
Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_bekijkendoen_recreatie-vrije-tijd_actief-sportief_balsporten-tennissen-kantine-terras-Voorwijk-de-Wijk

Tennissen bij LTV Voorwijk

De Lawn Tennis Vereniging Voorwijk is opgericht in 1935 en is één van de oudste tennisverenigingen in Drenthe. De vereniging dankt haar naam aan de Havezathe Voorwijk, waar op een betonnen baan, gelegen op het terrein van de familie De Vos van Steenwijk, in 1935 enkele uren gespeeld werd.

LTV Voorwijk beschikt over een prachtig eigen tennispark met 4 all-weather smashcourt-banen en een clubhuis. Het park is het gehele jaar geopend. De 4 smashcourtbanen en de minibaan kunnen van 09.00 – 23.00 uur bespeeld worden. Alle banen hebben verlichting. Daarnaast is er de beschikking over twee kleedkamers, voorzien van douches. In de kantine is een assortiment dranken en snacks te verkrijgen. Deze is het hele zomerseizoen geopend tijdens trainingen, tossavonden, competities e.d. Tijdens de winterperiode en basisschoolvakanties is er een beperkte opening bij speciale activiteiten.

Ook niet-leden kunnen gebruik maken van de accommodatie om een partijtje tennis te spelen. Hiervoor zijn gastlabels te koop bij het Tourist Info Punt in de Wijk. Deze kosten € 14,00 per stuk en hiermee kan maximaal 2 uur op een baan gespeeld worden. Gebruik maken van een gastlabel is alleen mogelijk wanneer er geen toernooi gespeeld wordt en wanneer de woonplaats verder dan 25 km. van de Wijk is.

Voor meer informatie over gastlabels kun je contact opnemen met het Tourist Info punt in de Wijk.

LTV Voorwijk

Wiltenweg 31c  -  7957 AM  de Wijk

Heeft u een activiteit die u op onze website wilt plaatsen?
Heeft u een bed & breakfast of camping en wilt u vermeld worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op »