Fietsroutenetwerk

In het fietsroutenetwerk wordt gebruik gemaakt van een eenvoudig bewegwijzerd systeem met knooppunten. Elk knooppunt heeft een eigen nummer. Je kunt zelf een fietsroute uitstippelen door het startpunt, de afstand en de route waar je langs wilt gaan te bepalen. De bijbehorende knooppunten neem je op in de fietsroute.

Eenmaal onderweg volg je de borden van knooppunt naar knooppunt. De diverse fietsroutenetwerk kaarten zijn een handig hulpmiddel om de route te bepalen en zijn ook handig om onderweg bij je te hebben als je de route wilt wijzigen.

Tourist-Info-Punt-Het-Reestdal_CT_bekijken-doen_fietsen_fietsroutenetwerk_knooppunt
Tourist-Info-Punt-Het-Reestdal_CT_bekijken-doen_fietsen_fietsroutenetwerk_startpunt-informatiepaneel

Startpuntmet informatiepaneel

In principe is een fietsroute op elk punt te starten, maar bij een zogenoemd startpunt staat een informatiepaneel met een overzichtskaart van het gebied en informatie over nabijgelegen parkeergelegenheid en horeca langs de route.

Fietsroutenetwerk kaarten zijn verkrijgbaar bij de Tourist Info punten.

 

Verhalenpalen

In het Reestdal staan vijf verhalenpalen die het gebied tot leven laten komen. Maak kennis met een van de mysteries uit het Reestdal of ontdek een van de vele wetenswaardigheden. Zo bekijk je het gebied door heel andere ogen.

Hoewel de palen onderdeel zijn van het wandelnetwerk in het Reestdal, zijn ze ook per fiets te bereiken. Ze staan allemaal in de buurt van een fietsknooppunt. Dus, stap eens af en neem de tijd om het Reestdal op een andere manier te ontdekken.

Kijk op deze pagina voor de locaties van de palen.

verhalenpalen

Heeft u een activiteit die u op onze website wilt plaatsen?
Heeft u een bed & breakfast of camping en wilt u vermeld worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op »