wijn en wandelarrangement Reestlandhoeve Balkbrug

Wijn & wandelen

Wandelarrangement met wijnproeverij

Kies uit een van de wandelingen die varieren van 10, 13, 15 en 19 kilometer en loop over voornamelijk onverharde paden naar de mooiste locaties in het Reestdal. Aan het begin of het eind van de wandeling komt u door de wijngaard, waar u het wijnwandelpad kunt lopen. U kunt starten tussen 10.00 en 11.00 uur met koffie of thee en een koek. Bij een volledig arrangement krijgt u een wijnproeverij van vijf verschillende wijnen, een mandje stokbrood en een kaasplankje van Nederlandse Boerenkazen. Kinderen kunnen meedoen met het Pip de Druif arrangement, een proeverij van diverse bijzondere siropen.

U kunt ook kiezen voor het instaparrangement, waarbij u start met een kop koffie of thee met koek en bij terugkomst een consumptie naar keuze krijgt. Dit kan ter plaatse worden uitgebreid.

Aangezien u onderweg beperkte tot geen horecagelegenheden tegenkomt, is het aan te bevelen zelf een lunchpakket mee te nemen of een meeneemlunchpakket te reserveren.

 

Inhoud arrangement:

  • ontvangst met koffie of thee met koek vooraf
  • wandelroute van 10, 13, 15 of 19 kilometer
  • consumptie naar keuze (bij instaparrangement)
  • wijnproeverij met vijf wijnen, mandje stokbrood, kaasplankje met Nederlandse kazen (bij volledig arrangement)
  • Pip de Druif proeverij met limonadesiropen (voor kinderen bij volledig arrangement).

 

Het arrangement kost € 22,50 p.p. Kinderen vanaf 4 jaar € 7,50 p.p. Het instaparrangement kost € 6,50 p.p.
Meeneem luchpakket  € 7,50 (vooraf reserveren).

Let op: Dit arrangement is alleen mogelijk op de dagen dat de Reestlandhoeve geopend is. Starten kan ’s morgens tussen 10.00 en 11.00 uur.
Kijk voor meer informatie en reserveren op de website van de Reestlandhoeve.