Summertime Havixhorst

Op zondagmiddag 15 juli klinkt er muziek in de tuinen van de Havixhorst. Dan vindt weer het jaarlijkse mini-muziekfestival Summertime plaats. De organisator Wijker Kunst heeft weer voor een mooi programma gezorgd, dat bestaat uit koorzang en instrumentale muziek.

U kunt genieten van optredens van Klein Orkest Rolde, het Vestibule Ensemble uit Hooghalen, Combo Ad Hoc en uiteraard van de koren van Wijker Kunst zelf. De muzikale leiding, voor de laatste maal, in handen van Bert Lammers.

Het programma duurt van 13.30 tot 17.00 uur. De toegangsprijs aan de poort bedraagt € 17,50 p.p., kinderen van 6 t/m 14 jaar € 7,50 p.p. en kinderen onder de 6 jaar hebben vrij toegang. In de voorverkoop krijgt u € 1,50 p.p. korting. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij het Tourist Info Punt in de Wijk en bij Kroko Multipunt in IJhorst.

U kunt met uw entreebewijs niet alleen genieten van de muziek, maar ook van onbeperkt koffie/thee met patisserie en, later in de middag, van een bittergarnituur. Kijk voor meer informatie op de website van Wijker Kunst.