Interieur huisje in de boomgaard
terras huisje in de boomgaard

Huisje in de Boomgaard

Midden in het Reestdal, in het buitengebied van Veeningen, ligt het Huisje in de Boomgaard. Dit vrijstaande huisje is een heerlijke uitvalsbasis om het Reestdal te verkennen. Vanuit het huisje loop je zo naar bos en heide. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om gewoon te genieten van de boomgaard en van het uitzicht op de koeien en LImousin stieren die je als buren hebt.

Het huisje staat naast een woonboerderij en is volledig gerenoveerd met behoud van zijn oude kenmerken zoals steunbalken en stalraampjes. Het huisje is meest geschikt voor 2 personen. Op de begane grond bevinden zich in een open ruimte een woon- en slaapkamer met een tweepersoons bed. Tevens is er een badkamer met douche, wastafel en toilet. Op de vide bevinden zich nog twee slaapplaatsen (geen sta-hoogte), maar dit is minder geschikt voor heel jonge kinderen in verband met de steile toegangstrap.

Het huisje kan voor minimaal 3 nachten gehuurd worden; aankomstdagen zijn woensdag en zaterdag. Het is ook mogelijk om een Bed & Breakfast arrangement te boeken. Hierbij krijgt u een mand met onder andere zuivelproducten uit het Reestdal, twee dagen (of meer) vers brood en eieren van eigen kippen. Indien gewenst kan het verblijf contactloos zijn. Zie de website van Huisje in de Boomgaard voor de mogelijkheden.

Huisje in de Boomgaard

Bloemberg 14  -  7924 PW  Veeningen

Heeft u een activiteit die u op onze website wilt plaatsen?
Heeft u een bed & breakfast of camping en wilt u vermeld worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op »