De Wemmenhove woonkamer
De Wemmenhove slaapkamer

Vakantiewoning / B&B  De Wemmenhove

De Wemmenhove is een mooie vakantiewoning die gelegen is in het gelijknamige buurtschap nabij Zuidwolde, Drenthe. De vrijstaande woning, die in 2019 is gebouwd, heeft een eigen ingang, een eigen terras en eigen parkeerruimte voor twee auto's.

De woning is een natuurhuisje. Dit betekent dat het midden in de natuur staat en dat je kunt genieten van rust en een vrij uitzicht. Het huisje beschikt over een moderne woonkamer, twee slaapkamers (een met een tweepersoonsbed en een slaapzolder/vide met twee eenpersoonsbedden), een keuken met koelkast en kookgelegenheid, een badkamer, een apart toilet en een privéterras van 40m². Wifi is aanwezig.

Rondom Zuidwolde vind je gevarieerde natuur met onder andere bossen en heidegebieden. In de directe omgeving liggen verschillende Esbosjes, een bijzondere vorm van cultuurlandschap. De woning is gelegen aan het wandelnetwerk van Drenthe dat overloopt in het netwerk van Overijssel. Dit belooft kilometers wandelplezier. Op enige loopafstand ligt De Meeuwenplas met aansluitend natuurgebied De Takkenhoogte en De Wildenberg. Wil je liever hardlopen? De eigenaar weet veel  mooie routes voor je.

Iets verder weg in noordelijke richting bevindt zich Nationaal Park Dwingelderveld en in zuidelijke richting is de bosrijke omgeving van Ommen en de Lemelerberg. Kortom: natuurhuisje De Wemmenhove is zowel voor kort als voor langer verblijf een perfecte keus als het gaat om genieten van rust en natuur.

Vakantiewoning / B&B De Wemmenhove

Wemmenhoveweg 6  -  7921 RR  Zuidwolde

Heeft u een activiteit die u op onze website wilt plaatsen?
Heeft u een bed & breakfast of camping en wilt u vermeld worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op »