Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_overnachten_hotels_hotel-restaurant-Waanders-Staphorst-tweepersoonskamer
Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_overnachten_hotels_hotel-restaurant-Waanders-Staphorst-zitje

Hotel Waanders

Staphorst en Waanders zijn al meer dan een eeuw aan elkaar verbonden. Het hotel restaurant is gelegen op een centrale locatie in Staphorst, een plek waar zowel toeristen als zakelijke gasten zich thuis voelen.

Ideale uitvalsbasis
Waanders ligt tussen de steden Zwolle, Meppel en Giethoorn aan de A28. Het is het middelpunt van een omgeving volt natuur, cultuur en bedrijvigheid. Geniet van het gezellige oude centrum van Zwolle, maak een mooie wandeling door Meppel of geniet van natuurgebied de Wieden-Weerribben. Met de comfortabele kamers en het smaakvolle ontbijt komt u weer helemaal tot rust bij Waanders. Het is de ideale uitvalsbasis wanneer je er een paar dagen tussenuit wilt.

Zakelijk overnachten
Door zijn ligging aan de belangrijke route van Noord naar Zuid, de A28, is hotel Waanders ook zeer geschikt voor vertegenwoordigers en ondernemers om te overnachten. Ontbijten kan al vanaf 7.00 uur, maar een ontbijtpakket is ook mogelijk. Voor zakelijke besprekingen zijn er diverse presentatie- en vergaderlocaties en rustige werkplekken beschikbaar.

Arrangementen
Zowel voor de particuliere als de zakelijke gast zijn diverse arrangementen beschikbaar. Wanneer u er volledig verzorgd tussenuit wilt, een bruiloft, famliereünie of bedrijfsfeest wilt vieren, wilt vergaderen of catering wilt laten verzorgen, het is allemaal mogelijk.

 hotel restaurant Waanders

Rijksweg   -  7951 DH  Staphorst

Heeft u een activiteit die u op onze website wilt plaatsen?
Heeft u een bed & breakfast of camping en wilt u vermeld worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op »