Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_overnachten_groepsaccommodaties_kampeerboerderij-Olde-Strik-IJhorst-interieur
Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_overnachten_groepsaccommodaties_kampeerboerderij-Olde-Strik-IJhorst-veld

Kampeerboerderij 't Olde Strik

De kampeerboerderij ligt in beekdal van de Reest en aan de rand van het Staphorster bos. Het nationaal park Wieden-Weerribben ligt op korte afstand. Al met al een unieke landschappelijke omgeving.
.
38 personen
’t Olde Strik biedt overnachtingsmogelijkheden tot 38 personen. De kampeerboerderij beschikt over een grote woon- en eetkamer en een keuken met twee gasfornuizen met ovens, twee spoelbakken en een grote koelkast. Er zijn vier slaapkamers met stapelbedden. Tevens zijn er drie badkamers.
.
Heerlijk recreëren
Buiten is een groot afgeschermd speelveld waar het heerlijk recreëren is. Er staan schommels, er is een volleybalnet en een tafeltennistafel. Het is een ideale plek voor sport-, jeugd- en personeelsverenigingen, scholen, families, vrienden en andere groepen die in een mooie omgeving willen overnachten.
.
De Potstal
Voor het organiseren van een feest, reünie, familiedagen, werk- en studiedagen bestaat demogelijkheid om gebruik te maken van de Potstal. Dit is een grote woonkamer die geschikt is voor ongeveer 60 personen. Deze kan ook op dagbasis afgehuurd worden.

Kampeerboerderij 't Olde Strik

Bezoensweg 1  -  7955 PT  IJhorst

Heeft u een activiteit die u op onze website wilt plaatsen?
Heeft u een bed & breakfast of camping en wilt u vermeld worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op »