Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_overnachten_groepsaccommodaties_Het-Nolderwoud
Tourist-Info-Punt-Het-Reestdal_CT_overnachten-groepsaccomodatie-Het-Nolderwoud-01

Groepsaccommodatie Het Nolderwoud


Vier groepsaccommodaties

Het Nolderwoud heeft vier groepsaccommodaties. Deze zijn geschikt voor maximaal 22 tot 28 personen, afhankelijk van de accommodatie. De accommodaties hebben een gezellige, moderne inrichting en zijn rolstoelvriendelijk. De gezellige ruime zitkamers zijn voorzien van een flatscreen televisie. De keukens zijn voorzien van luxe inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, oven en magnetron. In de ruime eetkamer kan heerlijk met de hele groep gegeten worden. De accommodaties hebben een terras met privacy en uitzicht op de landerijen en een terras met uitzicht op de speeltuin en mogelijkheid tot contact met de buren. Voor de kinderen zijn er meerdere speeltoestellen en skelters en er is ook een recreatieruimte aanwezig waar de kinderen, en ouderen, zich naar hartenlust kunnen vermaken.
.
Drenthe
Deze accommodatie heeft 9 slaapkamers en is geschikt voor 22 personen. Alle slaapkamers zijn voorzien van een eigen wastafel en een kledingkast. Er zijn in totaal 4 badkamers; twee hebben een douchegelegenheid, bad met douche, wastafel en toilet en twee badkamers hebben een douchegelegenheid . Er zijn twee extra aparte toiletten.
.
De Bosrand
Deze accommodatie is geschikt voor 22 personen. De inrichting is nagenoeg hetzelfde als de accommodatie Drenthe, alleen zijn hier 10 slaapkamers.
-
De Reest
De accommodatie is geschikt voor maximaal 30 personen. Er zijn 14 slaapkamers en 5 badkamers. U heeft de beschikking over 2 luxe keukens met vaatwasser, oven en magnetron, een extra bijkeuken, een ruime eetkamer waar u met z’n allen kunt eten en een gezellige ruime zitkamer met flatscreen TV. Daarbij is er nog een extra zitkamer met keuken, afwasmachine, kookgelegenheid en flatscreen TV.
.
Drentse Hoeve
Met 12 slaapkamers en 12 badkamers is deze luxe accommodatie geschikt voor 28 personen. 10 slaapkamers hebben twee 1-persoons boxspring bedden en voorzien zijn van een eigen wastafel en kledingkast op de kamer. De overige 2 slaapkamers hebben elk 2 stappelbedden.
.
Op het park is een pannenkoekenrestaurant aanwezig en een visvijver waar gasten van het Nolderwoud op karpers kunnen vissen. In het fitnessbos kun je werken aan de conditie en naar hartelust sporten. Er staan 12 fitnesstoestellen die er voor zorgen dat je alle spieren kunt trainen. Zo is er o.a.de roei en cross tainer, de surfer, een fiets, de twister en het roeiapparaat, de step en een beentrainer. Ook kun je jezelf heerlijk laten verwennen in het beauty- en kuurinstituut dat op het zelfde terrein ligt.

Bungalowpark Het Nolderwoud

Ommerweg 59  -  7921 TB  Zuidwolde

Heeft u een activiteit die u op onze website wilt plaatsen?
Heeft u een bed & breakfast of camping en wilt u vermeld worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op »