Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_overnachten_bed-breakfast_Morene-Hoeve-Koekange
Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_overnachten_bed-breakfast_Morene-Hoeve-Koekange

De Moréne Hoeve

Tussen Koekange en Echten en omgeven door een zee van groen ligt De Moréne Hoeve. Het familiehuis van de Moréne Hoeve is geschikt voor groepen tot 30 personen en door de ligging is het ook perfect voor kinderen. De grote speelweide en speeltuin grenzen aan het overdekte, beschutte terras, waardoor je altijd een oogje in het zeil kunt houden.
.
Gelijkvloers
Het huis is gelijkvloers, zonder drempels, dus zeer geschikt voor mensen die iets minder goed ter been zijn. Er is een grote, sfeervol ingerichte huiskamer met tv, radio met cd-speler en veel spelmateriaal. De keuken beschikt over professionele apparatuur, waaronder een 6-pits kooktoestel, 2 vaatwassers, 2 koelkasten en een vrieskast aanwezig. Er zijn 5 slaapkamers, waarvan er één is voorzien van aangepaste sanitaire voorzieningen. Op het overdekte terras kunnen een grote vuurkorf en een terrashaard voor sfeervolle warmte zorgen.
.
Volop vermaak mogelijk
Op de speelweide zijn veel voorzieningen aanwezig voor vermaak. Er is een voetbal-/volleybalveld, jeu de boules baan, tafeltennistafel en dartbord. Voor de kleineren zijn er schommels, skelters, een glijbaan, rekstok en trampoline. En de kinderen zijn niet weg te slaan bij de watergoot met pomp die geplaatst is in een enorme zandbak.

Naast het familiehuis beschikt de Moréne Hoeve ook over een appartement/B&B en een mini-camping.

De Moréne Hoeve

Panjerdweg 1 -  7958 PT  Koekange

Heeft u een activiteit die u op onze website wilt plaatsen?
Heeft u een bed & breakfast of camping en wilt u vermeld worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op »