Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_overnachten_campings_Landgoed-Welgelegen
Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_overnachten_campings_Landgoed-Welgelegen-blokhut

Minicamping Landgoed Welgelegen

Op het landgoed Welgelegen in Koekange is een kleine boerencamping gerealiseerd. De minicamping is aangesloten bij Drenstgoed en Vekabo  en ze heeft 10 kampeerplaatsen, die rustig gelegen zijn aan de achterkant van het landgoed.  Elke kampeerplaats beschikt over elektriciteit. Op de camping is een sanitairgebouw, een spoelgedeelte en een vuilwater afvoerpunt aanwezig. Parkeren mag op de kampeerplaats. Er is mogelijkheid tot gebruik van Wifi.
.
Diverse arrangementen mogelijk
Op het landgoed bevindt zich het blikmuseum en een theeschenkerij. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd zoals verhalenavonden en landgoeddiners. Het landgoed beschikt ook over een pensionstalling voor paarden. Voor speciale gelegenheden of lekkere verwennerij zijn er mogelijkheden om een arrangement te boeken, zoals een wijn-, beauty- of vergaderarrangement.
.
Bossen en landelijke omgeving
In de omgeving zijn schitterende fiets-, wandel- en paardrijmogelijkheden. Op twee kilometer afstand beginnen de bossen die zich uitstrekken tot het Dwingelderveld en via de fiets- en wandelnetwerken kunt u eindeloos genieten van de omgeving. Landgoed Welgelegen heeft ook een mogelijkheid voor bed & breakfast.

 

Landgoed Welgelegen

Prinsesseweg 8  -  7958 RT  Koekange

Heeft u een activiteit die u op onze website wilt plaatsen?
Heeft u een bed & breakfast of camping en wilt u vermeld worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op »