Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_overnachten_campings_De-Vossenburcht-3
Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_overnachten_campings_De-Vossenburcht-2

Familiecamping De Vossenburcht

Familiecamping de Vossenburcht biedt gezelligheid voor het hele gezin. De camping is gelegen in de bossen van IJhorst. Van hieruit kunnen korte of lange wandel- en fietstochten worden gemaakt. U kunt genieten van bossen, heide, vennetjes en oude boerderijen in het Reestdal.
.
Comfort en luxe
De camping zelf is voorzien van ruime kampeerplaatsen en veel voorzieningen die uw verblijf zeer aangenaam maken. Er is onder andere een verwarmd buitenzwembad, een peuterbad en een recreatiezaal. Voor de inwendige mens kunt u terecht bij de snackbar of in de gezellige kantine met bar. Het 5 sterren sanitairgebouw is voorzien van veel comfort en luxe.
.
Animatieprogramma in hoogseizoen
Voor kinderen is er in het hoogseizoen een animatieprogramma. Daarnaast is er een verwarmd buitenzwembad en een grote speeltuin, waarin kinderen naar hartenlust kunnen spelen. In de omgeving valt ook veel te beleven, in de bossen rondom de camping, bij de recreatievijver de ‘Zwarte Dennen’ of bijvoorbeeld een dagje uit naar attractiepark Slagharen.
.
Bijzondere accommodaties te huur
Naast kampeerplaatsen voor tent, caravan of camper zijn er ook accommodaties te huur. Speciaal voor de korte verblijven zijn er trekkershutten. Als u iets meer comfort wenst, zijn er tenthuisjes of luxe stacaravans. Wilt u iets speciaals? Kies dan voor een Reestcottage, Staphorster huisje of slaap 4 meter boven de grond in een heuse boomhut.

Familiecamping De Vossenburcht

Bezoensweg 5  -  7955 PT  IJhorst

Heeft u een activiteit die u op onze website wilt plaatsen?
Heeft u een bed & breakfast of camping en wilt u vermeld worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op »