Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_overnachten_campings_camping-De-Havixhorst-receptie
Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_overnachten_campings_camping-De-Havixhorst-de-Schiphorst

Camping De Havixhorst

Camping De Havixhorst is dé gezinscamping voor kinderen, honden en paardenliefhebbers. Rust, ruimte en recreatie, dat is allemaal te vinden op de camping. De camping heeft ruime 60 plaatsen voorzien van elektriciteit. De plaatsen zijn van elkaar gescheiden door natuurlijke singels. Het grote zwem-vismeer is voorzien van een breed zandstrand en er zijn diverse speeltoestellen voor kinderen. Wifi is onbeperkt.
.
Pony knuffelen
Voor kinderen en volwassenen worden veel activiteiten georganiseerd en je kunt vanaf de camping via het Dickninge bos naar de uitgestrekte Staatsbossen in Staphorst wandelen of fietsen. Ook is het mogelijk om paard te rijden of met de Havixhorstkar een ritje te maken door het Reestdal. Op de camping is een paddock waar een 1D- pony en een Shetlander aanwezig zijn. Deze laatste kan lekker geknuffeld en gepoetst worden.
.
Hondencamping bij uitstek

Honden zijn meer dan welkom. Er is een hondenstrand met behendigheidsbaan en er worden regelmatig activiteiten voor en met honden georganiseerd. Er worden ook privé- of groepslessen georganiseerd voor gehoorzaamheid, behendigheid, speuren of probleemgedrag. Rondom de tent of caravan kan een ‘veldje’ van gaas gemaakt worden, zodat de hond daar onaangelijnd kan blijven.

Klik hier voor een sfeerimpressie.

Camping De Havixhorst

Schiphorsterweg 94  -  7966 AB  De Schiphorst

Heeft u een activiteit die u op onze website wilt plaatsen?
Heeft u een bed & breakfast of camping en wilt u vermeld worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op »