Tourist-Info-Punt-Het-Reestdal_CT_overnachten_bed-breakfast_De-Nieuwenhof
Tourist-Info-Punt-Het-Reestdal_CT_overnachten_bed-breakfast_De-Nieuwenhof-1

Bed & Breakfast de Nieuwenhof

In buurtschap de Stapel ligt de verbouwde boerderij de Nieuwenhof. In de voormalige potstal van de boerderij uit 1860 bevinden zicht twee gezellige en comfortabele appartementen, waar u kunt verblijven op basis van zelfverzorging of logies en ontbijt. Door de ligging van het achterhuis heeft u rust, privacy én uitzicht op het Reestdal. Op het erf staan diverse bomen, waaronder een groene en een bruine beuk. De groene beuk is bijna drie eeuwen oud en met een omtrek van ruim zes meter de dikste boom van Drenthe.
.
Twee appartementen
Er is een 4-persoons en een 3-persoonsappartement. Beide appartementen hebben een eigen ingang en parkeerplaats. Ze zijn voorzien van vloerverwarming, TV, radio/cd en internetaansluiting. Het 4-persoonsappartement is rolstoelvriendelijk. U kunt verblijven op basis van zelfvoorziening of op basis van bed&breakfast.
.
Centraal gelegen
Er zijn drie dames- en drie herenfietsen beschikbaar, waarmee de talloze rustige weggetjes en fietspaden verkend kunnen worden. Aanraders in de nabije omgeving zijn: De Pieperij/ Oud Avereest, Landgoed Dickninge, Havezate de Havixhorst met ooievaarsstation De Lokkerij, natuurgebied De Zwarte Dennen in Staphorst (met recreatieplas) en het Nationaal Park Dwingelderveld.

B&B / Appartementen de Nieuwenhof

Stapelerweg 8  -  7957 NB  de Wijk

Heeft u een activiteit die u op onze website wilt plaatsen?
Heeft u een bed & breakfast of camping en wilt u vermeld worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op »