Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_overnachten_bed-breakfast_De-Dele-02
Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_overnachten_bed-breakfast_De-Dele-01

Bed & Breakfast De Dele

Op de deel van een eeuwenoude Saksische boerderij in de Wijk is een prachtig appartement gebouwd. In het appartement is veel gebruik gemaakt van authentieke materialen, waardoor er een bijzondere sfeer hangt.
.
Behaaglijke luxe
Het appartement van 60 m2 biedt plaats aan 4 personen. Er is een zitkamer, eetkamer, keuken met koelkast en afwasmachine, een ruime badkamer met bidet en een apart toilet. Dankzij de vloerverwarming is het overal behaaglijk. De bedden zijn voorzien van natuurlijke Lavital oermatrassen die met de hand zijn gemaakt. Op het terras van de mooie tuin kan genoten worden van een heerlijk ontbijt met biologische producten en verse scharreleieren van de eigen kippen.
.
Genieten van rust en activiteiten
Er kan gratis gebruik worden gemaakt van Wifi. Het is mogelijk om op eigen terrein de auto te parkeren. Er is een afsluitbare fietsenstalling, maar het is ook mogelijk om gebruik te maken van de fietsen die in de schuur staan. Naast het huis is een sportschool en een openluchtzwembad dat in de zomermaanden geopend is. In de omgeving zijn vele fiets en wandelroutes en prachtige restaurants. Naast genieten van de heerlijke rust is het dus ook mogelijk om lekker sportief bezig te zijn en jezelf bourgondisch te laten verwennen.

B&B De Dele

H. Tillemaweg 65  -  7957 CB  de Wijk

Heeft u een activiteit die u op onze website wilt plaatsen?
Heeft u een bed & breakfast of camping en wilt u vermeld worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op »