Bord welkom in het Reestdal

Fotowedstrijd Het Reestdal

Tourist Info Het Reestdal / VTRB de Wijk-Koekange organiseert een fotowedstrijd met als onderwerp “Het Reestdal”, van Dedemsvaart tot Meppel.

Welk plekje in het Reestdal vind je het meest bijzonder? Maak hier een mooie foto van (of misschien heb je hier al een foto van gemaakt), en stuur deze in. De foto mag uiteraard een uitzicht of landschap zijn, maar kan bijvoorbeeld ook te maken hebben met een speciaal moment, gebouw of plekje in jouw nabije omgeving. 

.

Hoe doe je mee?

Je kunt meedoen door jouw foto vóór 1 december 2019 in te sturen via dewijk@touristinfohetreestdal.nl. Noteer hierbij kort wie en/of wat er op de foto staat en waar deze gemaakt is. Je mag maximaal 5 foto’s insturen.

.

Vakkundige jury

De foto’s zullen worden beoordeeld door een vakkundige jury. De inzenders van de drie winnende foto’s ontvangen een prijs. Bovendien zullen  de winnende foto’s worden vermeld op de website van Tourist Info Het Reestdal.

.

Voorwaarden

Sluitingsdatum is 1 december 2019.
Deelnemers gaan akkoord dat de organisatie van deze wedstrijd de gebruikerslicentie heeft van de ingestuurde foto’s, voor onbepaalde tijd zonder enige compensatie.