tea time Echten high tea scones
tea time Echten serre

Tea Time - An English Tea Room

Bij Tea Time in Echten geniet je van een stukje Engeland in Drenthe. Tea Time is een begrip. Dankzij de typisch Engelse menukaart en de hoge kwaliteit van de producten, de originele gerechten en de gezelligheid waan je jezelf in een echte ouderwetse Engelse tearoom.

Tea Time is gelegen in Echten, in het sfeervolle Huis te Echten. Het gebouw, dat stamt uit 1914, is gebouwd in opdracht van de adellijke familie Van Holte tot Echten. Na een grondige restauratie is de villa weer in oude glorie hersteld. De inrichting is geheel in stijl met de inrichting van oude Engelse landhuizen, in 'laat Edwardiaanse' stijl. Rondom de villa staan nog de oude eikenbomen uit de tijd toen het huis nog bewoond werd door de familie Van Holthe tot Echten. Een bijzonder sfeervolle plaats voor een heerlijke high tea.

Naast de diverse varianten high tea is het ook mogelijk om bij Tea Time te ontbijten of te genieten van een typisch Engelse Pub-lunch, salade of sandwich. In de zomer is Tea Time een heerlijke plaats om even te pauzeren tijdens een fiets- of wandeltocht. Op het grote terras vol bloemen kun je genieten van een tea, maar ook van een kopje koffie of een verfrissend koude drank met een scone, stukje pie of gebakje.

Tea Time - An English Tea Room

Ruinerweg 4  -  7932 PD  Echten

Heeft u een activiteit die u op onze website wilt plaatsen?
Heeft u een bed & breakfast of camping en wilt u vermeld worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op »