Tourist-Info-Het-Reestdal-CT_etendrinken_restaurants_Stien-eten-en-meer-Staphorst
Tourist-Info-Het-Reestdal-CT_etendrinken_restaurants_Stien-eten-en-meer-Staphorst

Restaurant Stien eten & meer

Restaurant Stien is een gezellig en gastvrij restaurant in Staphorst. Je kunt hier heerlijk genieten van smaakvolle gerechten, borrelen aan de bar of aan tafel, lekker bijpraten, een feestje vieren en kinderen kunnen fijn televisie kijken en spelen in de speelhoek. Kortom eten & meer.

Stien is gevestigd in een historische 'witte boerderij' in Staphorst. Het is het voormalige woonhuis van Sien Eelsingh, een kunstenares die benoemd werd als 'schilderes van Staphorst'. Vooral in de jaren vijftig en zestig genoot de kunstenares grote waardering door haar expressieve en realistische stijl.

Het restaurant is verdeeld in drie ruimtes: de opkamer, de Deel en de Schuur. De verschillende ruimtes kunnen door schuifdeuren van elkaar gescheiden of aan elkaar verbonden worden. Ideaal voor feesten tot ongeveer 100 gasten. Wanneer het weer het toelaat kan ook gebruik gemaakt worden van het terras.

Voor zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen zijn diverse arrangementen mogelijk. Het is mogelijk om in de traditionele Staphorster boerderij te trouwen. Wanneer je alles op een locatie wilt houden, is het ook mogelijk om een receptie, diner of buffet en het feest hier te houden.

Stien eten & meer

Middenwolderweg 2  -  7951 EC  Staphorst

Heeft u een activiteit die u op onze website wilt plaatsen?
Heeft u een bed & breakfast of camping en wilt u vermeld worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op »