petite mangerie eigenaren
petite mangerie broodje

Petite Mangerie

Croissanterie Petite Mangerie aan de Hoofdstraat in Zuidwolde is veel meer dan een lunchroom. Het motto van de Petite Mangerie is dan ook: van broodje tot cadeautje.

Gasten kunnen bij Petite Mangerie terecht voor een gezellig moment met een heerlijke kop koffie met iets lekkers erbij, voor een goed verzorgde lunch of voor een warme maaltijd. Voor de lunch kan men niet alleen kiezen uit een heerlijk belegde broodjes, maar ook uit salades pannenkoeken, soepen en uitsmijters en omeletten.
.

Thuisbezorgd

Zowel lunches als warme maaltijden kunnen in de omgeving van Zuidwolde thuisbezorgd worden. De warme maaltijden zijn zelfgemaakt, vers en variëren van de Hollandse pot tot een pasta- of rijstgerecht, En wil je iemand verrassen met een uitgebreid ontbijt aan een mooi gedekte tafel? Petite Mangerie bezorgt een compleet ontbijt, inclusief serviesgoed en op verzoek bloemen of champagne, aan huis.
.

Cadeautjes

Bij Petite Mangerie kun je terecht voor mooi serviesgoed in Engelse stijl, waarmee je zelf een high tea of chique lunch kunt verzorgen. Het mooie klassiek glaswerk, bestaande uit glazen en karaffen kun je gebruiken, maar ook eenvoudig neerzetten en van genieten. Ook heeft de croissanterie lekkere Drentse streekproducten te koop. Zo kun je een heerlijk en exclusief cadeau samenstellen.
.

Toeristisch informatiepunt

Naast een croissanterie is Petite Mangerie ook een toeristisch informatiepunt. Je kunt hier folders krijgen over wandelingen, fietstochten, bezienswaardigheden. Het letterboxenspel rondom Zuidwolde is hier verkrijgbaar.

 

Petite Mangerie

Hoofdstraat 63b  -  7921 AC  Zuidwolde

Heeft u een activiteit die u op onze website wilt plaatsen?
Heeft u een bed & breakfast of camping en wilt u vermeld worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op »