Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_eten-drinken_restaurants_cafe-restaurant-t-centrum-Staphorst
Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_eten-drinken_restaurants_cafe-restaurant-t-centrum-Staphorst

Café Restaurant 't Centrum

't Centrum ligt op een gunstige locatie langs de A28 en is dus prima bereikbaar. Dankzij de uitgebreide  de menukaart, zowel voor lunches als diners, biedt het restaurant een ruime keuze voor een breed publiek. De lunchspecials en de pannenkoekenspecials hebben al menig bezoeker laten genieten. Het restaurant is rolstoelvriendelijk en beschikt over een ruime parkeerplaats.

In The Pub kun je aan de bar of aan een van de tafeltjes genieten van een drankje en een lekkere snack. Op zaterdag kun je hier vanaf 11.00 uur al  terecht voor een maaltijd van de menukaart.

Naast het restaurant en The Pub beschikt 't Centrum over nog vier zalen waar regelmatig iets te beleven valt. Deze zalen zijn ook te huur voor vergaderingen, presentaties, bruiloften, (bedrijfs)feesten en andere evenementen. Een aantal zalen hebben vaste licht- en geluidsinstallaties en een tv-scherm. Voor een meer informatie over de diverse zalen kun je hier klikken.

Voor busmaatschappijen bestaat de mogelijkheid om een verzorgde stop te maken.  Indien gewenst kan ook een rondleiding door Staphorst of een folklore modeshow georganiseerd worden, waarbij. leuke wetenswaardigheden over de Staphorster klederdracht wordt verteld.

Café Restaurant 't Centrum

Oude Rijksweg 141  -  7951 EC  Staphorst

Heeft u een activiteit die u op onze website wilt plaatsen?
Heeft u een bed & breakfast of camping en wilt u vermeld worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op »