Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_etendrinken_restaurants_brasserie-lange-tieme-01
Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_etendrinken_restaurants_brasserie-lange-tieme-vergaderzaal

brasserie Lange Tieme

Bij brasserie Lange Tieme vind je de Drentse nuchterheid en no-nonsense mentaliteit terug in de gerechten die geserveerd worden. Op de lunchkaart staan heerlijke gerechten die gemaakt zijn met een combinatie van lokale producten. Alle gerechten stralen kwaliteit en aandacht uit.
.
Lunchen of koffie?
Naast lunchen is het ook mogelijk om een heerlijke kop koffie te drinken, van versgemalen Kaldi-koffie. En wat is er fijner dan er nog iets lekkers bij te nemen, zoals appelgebak met slagroom,  een kersenwafel of het lekkers van de dag.
.
Diverse arrangementen mogelijk
Omdat brasserie Lange Tieme gevestigd is bij de Pitch & Putt in Koekange, is het ook mogelijk om iets actiefs te doen. Indien gewenst is er keuze uit diverse arrangementen, zoals koffie-, borrel-, buffet- of barbecuearrangement in combinatie met Pitch & Putt. De brasserie is ook zeer geschikt voor vrijgezellen-, vrienden-, familie- of personeelsfeestjes. Wat dacht je van koffie en solexrijden of lunchen tijdens een toertocht in oude Dafjes? Bij een bedrijfsuitje kan ontspanning ook gecombineerd worden met een zakelijke activiteit in de vergaderzaal.

brasserie Lange Tieme

Weerwille 16  -  7961 LV  Ruinerwold

Heeft u een activiteit die u op onze website wilt plaatsen?
Heeft u een bed & breakfast of camping en wilt u vermeld worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op »