Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_eten-drinken_restaurants_brasserie-de-Boerderij-Balkbrug-dessert
Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_eten-drinken_restaurants_brasserie-de-Boerderij-Balkbrug-feest

Brasserie de Boerderij

In een karakteristieke boerderij uit 1800 is Brasserie de Boerderij gevestigd. De boerderij vormt niet alleen het hart van camping Si-Es-An, het is ook een sfeervol restaurant waar je heerlijk kunt eten.

Zowel de lunch- als de dinerkaart zijn met zorg samengesteld door chef Sander Deen. De gerechten op de dinerkaart wisselen regelmatig, zodat je je elke keer kunt laten verrassen. Je kunt genieten van mooie seizoensgerechten, waarbij ook gebruik gemaakt wordt van lokale producten. Neem bijvoorbeeld een Hollandse biefstuk van Uut 't Veld, waarvan de dieren vlakbij in het Reestdal grazen.

De boerderij beschikt over twee ruimten die apart, maar ook samen te huren zijn. Hierdoor is het mogelijk om in de ene zaal te eten en in de andere zaal te feesten. De ruimten zijn gescheiden door een schuifwand zodat, indien gewenst, de mogelijkheid bestaat om de ruimten samen te voegen tot één grote ruimte. De gehele brasserie is geschikt voor rolstoelgebruikers.

Door zijn ligging in natuurgebied het Reestdal is Brasserie de Boerderij niet alleen de perfecte plaats voor het houden van feesten en partijen, maar ook voor zakelijk gebruik. Wat is er nu fijner dan een korte wandeling of een huifkartocht door het Reestdal om tussen de vergaderingen door even te ontspannen?

Brasserie de Boerderij denkt graag met je mee over de mogelijkheden.

Brasserie de Boerderij

De Haar 7  -  7707 PK  Balkbrug

Heeft u een activiteit die u op onze website wilt plaatsen?
Heeft u een bed & breakfast of camping en wilt u vermeld worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op »