Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_bekijkendoen_recreatie-vrije-tijd_winkelen_winkelen-in-Zuidwolde_cadeaushop-KunstZinnig-blond-Amsterdam
Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_bekijkendoen_recreatie-vrije-tijd_winkelen_winkelen-in-Zuidwolde_cadeaushop-KunstZinnig04

KunstZinnig kado- en woonwinkel

Bij KunstZinnig vind je bijzondere cadeaus en leuke hebbedingen waar je heel blij van wordt.

We verkopen o.a. het servies van Blond Amsterdam, Pip Studio en het vrolijke melamine servies van Rice. Naast het prachtige servies verkopen we ook prachtige handgemaakte geurlampen van Ashleigh & Burwood met de bijbehorende geuren, heerlijk zacht badtextiel van Pip Studio, huisgeuren en bodygeuren van het merk JANZEN, bijzondere wenskaarten en cadeauboeken, kraamcadeaus en voor kinderen hebben we het leuke mer Djeco. Dit merk maakt kinderspeelgoed van vroeger in een modern jasje.

Naast leuke cadeaus verkopen we ook prachtige tassen in verschillende prijscategorieën, sieraden, tafelzeil en nog veel meer leuks. Ken je de leuke flesjes en blikjes van 100% Leuk Spul al? En wat dacht je van de steeds uitbreidende Kletspot collectie om nou eindelijk eens de mobiel weg te leggen?

We zijn altijd opzoek naar bijzondere en unieke cadeaus en wisselen regelmatig van leuke nieuwe bekende en minder bekende merken. Kom ook eens kijken in onze winkel of onze webshop.

KunstZinnig kado- en woonwinkel

Hoofdstraat 77A -  7921 AE  Zuidwolde

Heeft u een activiteit die u op onze website wilt plaatsen?
Heeft u een bed & breakfast of camping en wilt u vermeld worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op »