Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_bekijken-doen_winkelen_winkelen-staphorst-ijhorst_Kroko-Multipunt-streekproducten-stipwerk
Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_bekijken-doen_winkelen_winkelen-staphorst-ijhorst_Kroko-Multipunt-streekinfo

KroKo MultiPunt

KroKo is het MultiPunt voor cadeaus, streekproducten, streekkunst en streekinfo.
.
Geschenkpakketten op maat
Wanneer je op zoek bent naar een origineel cadeau of geschenkpakket, dan ben je bij KroKo MultiPunt aan het juiste adres. Kroko verkoopt diverse streekproducten en kan hier ook een mooi pakket naar maken met een thema. Er is bijvoorbeeld een Reestdal- Staphorst- of Drenthepakket. Alle pakketten kunnen naar wens worden samengesteld. Via de webwinkel kun je alvast een kijkje nemen of de lekkerste streekproducten, zoals vers brood van bakkerij Ubak, fruit van Zonnehorst, zuivel van De Waard en de KroKo gemakszak bestellen.
.
Streekkunst
Bijzonder is de streekkunst die hier geëxposeerd en verkocht wordt. De kunst, die gemaakt is door diverse mensen in de omgeving, is zeer divers en varieert van van textiel-, schilder- en tekenkunst, tot keramiek, kado-artikelen, sieraden, foto’s, strovlechtwerk, kaarsen, boeken (zowel in het  Nederlands als in de streektaal), (ansicht)kaarten voor alle gelegenheden etc.
.
Tourist Info Punt
KroKo MultiPunt is ook Tourist Info Punt. In de informatiehoek  ligt allerlei foldermateriaal en zijn routekaarten voor zowel de fietser als de wandelaar te verkrijgen. Tevens zijn er diverse kortingsbonnen, dus komt u gerust eens rondneuzen als u een dagje uit wilt.
.
Reestdal ICT
Reestdal ICT is een onderdeel van KroKo MultiPunt. Zij zijn aangesloten bij stichting PC Dokters en partner van ESET. Voor het terughalen van bestanden en documenten op beschadigde apparaten kun je contact opnemen met Reestdal ICT.

KroKo MultiPunt

Heerenweg 42  -  7955 PE  IJhorst

Heeft u een activiteit die u op onze website wilt plaatsen?
Heeft u een bed & breakfast of camping en wilt u vermeld worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op »