Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_bekijkendoen_recreatie-vrije-tijd_winkelen_winkelen-in--Meppel-Rogat-interieurwereld-vd-Belt
Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_bekijkendoen_recreatie-vrije-tijd_winkelen_winkelen-in-Meppel-Rogat-interieurwereld-vd-Belt-bed

Interieurwereld van de Belt

.

Interieurwereld van de Belt, niet zomaar een woonwinkel!

Wat je budget of woonstijl ook is, bij interieurwereld vind je het allemaal onder één dak. Bij de inmiddels  zeven grote afdelingen, Van de Belt Meubelen, vtwonen, Morgana slapen, Henders & Hazel, XOOON, Pronto Wonen en Woonsfeer Woningtextiel, vind je niet alleen de huismerken, maar ook topmerken zoals Auping, Pullman, Leolux, vtwonen, Jess, Bert Plangatie, Desso, Luxaflex, Zonnelux en nog veel meer.

Met zoveel meubelen onder één dak, daarvan kun jij als klant alleen maar profiteren!  Slaag je bij de ene afdeling voor een leuk woonprogramma, bij de andere loop je misschien tegen een mooie set bijzettafels aan of een afdeling heeft die ene bank van je dromen staan. Op een winkeloppervlakte van meer dan 10.000 m² bieden wij voor ieder budget een ruim assortiment meubelen, bankstellen, hoekbanken, fauteuils, eetkamerstoelen, tafels, bedden, boxsprings, kasten, verlichting en woonaccesoires.

.

Gratis interieuradvies

Vind je het lastig om in te beelden hoe alle meubels bij elkaar staan? Onze adviseurs kunnen in een 3D-programma een beeld geven hoe dit staat. Voor het beste advies, maak een afstraak. Bel (0522) 441346 en neem foto's en plattegrond mee.

Interieurwereld van de Belt

Kosterweg 9  -  7949 AL  Rogat - Meppel

Heeft u een activiteit die u op onze website wilt plaatsen?
Heeft u een bed & breakfast of camping en wilt u vermeld worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op »