Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_bekijkendoen_recreatie-vrije-tijd_winkelen_winkelen-in-Koekange_Spar-Koetsier-supermarkt
Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_bekijkendoen_recreatie-vrije-tijd_winkelen_winkelen-in-Koekange_Spar-Koetsier-supermarkt-broodafdeling

Spar Koekange

Spar Koetsier in Koekange is een complete buurtsupermarkt met vele extra's. De supermarkt verkoopt niet alleen levensmiddelen, maar biedt ook gezelligheid. En heel belangrijk: er wordt goed advies gegeven door de medewerkers. In 2017 heeft Spar Koekange de derde prijs ontvangen bij de verkiezing 'Beste Spar filiaal van het Noorden'. Dit betekent dat de winkel heel goed is beoordeeld op het gebied van klantvriendelijkheid, netheid en uitstraling.

De supermarkt heeft een ambachtelijke slager, een eigen bakker en altijd verse groenten. In de winkel bevinden zich een geldautomaat en een servicepunt van Post NL. 

Uiteraard is het ook mogelijk om online uw boodschappen te bestellen en deze te laten bezorgen. Altijd fijn als u uw vakantie begint en u hoeft niet zelf voor de boodschappen te zorgen. En geeft u een (tuin)feestje met een buffet of barbecue, maak dan gebruik van de partyservice van Spar Koekange. Dan kunt u zorgeloos genieten. 

Spar Koekange

Dorpsstraat 26  -  7958 RN  Koekange

Heeft u een activiteit die u op onze website wilt plaatsen?
Heeft u een bed & breakfast of camping en wilt u vermeld worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op »