Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_bekijkendoen_recreatie-vrije-tijd_winkelen_winkelen-de-Wijk_Segers-BEDS-lavital01
Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_bekijkendoen_recreatie-vrije-tijd_winkelen_winkelen-de-Wijk_Segers-BEDS-lavital02

Lavital

De heer Frans Segers is de oprichter van Lavital, een bedrijf dat gespecialiseerd is in de vervaardiging van op maat gemaakte natuurzuivere matrassen en boxsprings. Segers BEDS in de Wijk is een verkooppunt van Lavital, waar je door de heer Segers uitgebreid voorgelicht wordt over het verschil tussen een synthetisch en een natuurlijk matras.

Lavital

Lavital produceert al meer dan 25 jaar handgemaakte matrassen, bedden en andere slaapproducten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen die vrijwel onverslijtbaar zijn en zorgen voor optimale ventilatie. Deze matrassen zijn milieubewust en dragen bij aan een perfect bedklimaat. Doordat de matrassen persoonlijk op maat gemaakt worden, zullen slaapproblemen als gevolg van nek- en rugklachten, nachtelijk zweten en allergieën opgelost worden.

Naast matrassen en boxsprings worden er ook topdekmatrassen, dekbedden, hoofkussens en materialen voor kinderbedden gemaakt. Een totaalpakket om slaapproblemen op te lossen en weer te kunnen genieten van een heerlijke nachtrust.

Lavital

Dorpsstraat 10 -  7957 AV  de Wijk

Heeft u een activiteit die u op onze website wilt plaatsen?
Heeft u een bed & breakfast of camping en wilt u vermeld worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op »