Kapsalon Trendline de Wijk
Kapsalon Trendline de Wijk

Kapsalon Trendline De Wijk

Kapsalon Trendline is geen kapsalon zoals vele anderen. Uiteraard kun je je haar ook snel laten knippen en kleuren, maar de medewerkers van Trendline hebben een missie. Zij willen hun klanten helpen om het haar écht mooi en gezond te maken en ook zo te houden. Met een eerlijk en passend advies, waarbij de haarconditie van de klant voorop staat.

Na een grondige analyse van de conditie van het haar, krijgt de klant advies over hoe hij / zij het haar het beste kan verzorgen. Of het nu pluizig, futloos, breekbaar of droog is, met een goede verzorging kan het weer glanzend, gezond en handelbaar worden. In de kapsalon wordt gewerkt met de producten van L'Anza, omdat deze garant staat voor kwaliteit in de professionele haarverzorging. Het advies betekent niet dat de klant verplicht is om verzorgingsproducten van de kapsalon te kopen, daar wordt iedereen geheel vrij in gelaten.

Voor alle krullenbollen in de omgeving is er goed nieuws. De medewerkers van Trendline zijn (en worden) opgeleid om krullen te knippen via de Global Curl methode. Hierbij wordt gekeken hoe elke krulbundeling valt. Elke bundel wordt apart geknipt, waardoor de krul alle ruimte krijgt om weer mooi te vallen . Via de facebookpagina van de kapsalon is te zien wat een verschil dit maakt bij mensen met krullend haar.

Kapsalon Trendline De Wijk

Dorpsstraat 72c  -  7957 AW  de Wijk

Heeft u een activiteit die u op onze website wilt plaatsen?
Heeft u een bed & breakfast of camping en wilt u vermeld worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op »