Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_bekijkendoen_recreatie-vrije-tijd_winkelen_winkelen-in-de-Wijk-fietswereld-Huisjes-fietsen-fietsverhuur
Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_bekijkendoen_recreatie-vrije-tijd_winkelen_winkelen-in-de-Wijk-fietswereld-Huisjes-doe-het-zelf

Fietswereld Huisjes dhz

Je bent bij Fietswereld Huisjes aan het goede adres wanneer je een nieuwe fietst wilt aanschaffen, een fiets wilt laten repareren of een fiets of E-bike wilt huren.

Huisjes is merkdealer van Alpina, Batavus, Cortina, Gazelle, Ghost, RIH en Sparta. Er is altijd een fiets die je past en waar je de mooiste tochten door het Reestdal mee kunt maken. Het is ook mogelijk om een fiets te huren voor een of meerdere dagen. Wanneer je een elektrische fiets wilt huren is het verstandig om deze vooraf te reserveren. Huisjes zorgt er dan voor dat de fiets volledig opgeladen voor je klaar staat. Ook wanneer je met een groep een aantal fietsen wilt huren, is het aan te raden om vooraf even contact op te nemen met de winkel. Er wordt dan voor gezorgd dat alle fietsen op de afgesproken tijd voor je klaar staan, zodat je niet hoeft te wachten.

De doe-het-zelver kan ook bij Huisjes terecht, want er is een doe-het-zelf afdeling met o.a. ijzerwaren, verlichting, elektrische spullen en bevestigingsmaterialen en fietsreparatiespullen. Uiteraard kun je je fiets ook laten repareren.

Fietswereld Huisjes

Dorpsstraat 70  -  7957 AW  de Wijk

Heeft u een activiteit die u op onze website wilt plaatsen?
Heeft u een bed & breakfast of camping en wilt u vermeld worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op »