Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_bekijkendoen_recreatie-vrije-tijd_winkelen_winkelen-de-Wijk-bloemenboetiek-Jarina-interieur-boeketten-planten
Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_bekijkendoen_recreatie-vrije-tijd_winkelen_winkelen-in-Meppel-bloemenboetiek-Jarina-interieur

Bloemenboetiek Jarina

Bij Jarina vind je een continu wisselend assortiment met verse bloemen en planten die drie keer per week rechtstreeks van de veiling komen. De gerenommeerde zaak maakt al meer dan 25 jaar de mooiste boeketten en gelegenheidsbloemwerk. Ook is er een groot assortiment sfeervolle woondecoraties te vinden in de winkels.

Kwaliteit en creativiteit staan hoog in het vaandel bij Jarina. Het team van enthousiaste gediplomeerde bloembindsters bestaat uit een mix van medewerkers met veel ervaring en jongeren die net hun opleiding hebben afgerond. Hierdoor kunnen de laatste trends vakbekwaam in het team worden doorgevoerd.

Jarina is aangesloten bij Fleurop, waardoor het mogelijk is om zowel in Nederland als in het buitenland bloemen te laten bezorgen. Deze kunnen besteld worden via de webwinkel, maar je kunt je ook laten adviseren over een mooi en speciaal boeket, bruidswerk, rouw- of  gelegenheidsbloemwerk.

Bloemenboetiek Jarina heeft filialen in de Wijk en Staphorst.

Bloemenboetiek Jarina

Jarina de Wijk

Dorpsstraat 38
7957 AW  de Wijk

Jarina Staphorst

Markt 4
7951 HR  Staphorst

Heeft u een activiteit die u op onze website wilt plaatsen?
Heeft u een bed & breakfast of camping en wilt u vermeld worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op »