Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_bekijkendoen_recreatie-vrije-tijd_ontspanning_-ontspanning-wellness-beautysalon-sauna-Het-Nolderwoud-Zuidwolde
Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_bekijkendoen_recreatie-vrije-tijd_ontspanning_-ontspanning-wellness-beautysalon-snelbruiner-Het-Nolderwoud-Zuidwolde

Beauty- en Kuurinstituut Het Nolderwoud

Ben je op zoek naar een kleinschalig  beauty- en kuurinstituut waar je nog aandacht, privacy en gezelligheid vindt? Kom dan naar Het Nolderwoud, dat gelegen is in de bossen van Zuidwolde, Drenthe.

Het Nolderwoud biedt halve, hele en zelfs meerdaagse verwendagen. Je hebt keuze uit een groot aantal behandelingen voor het gezicht, handen, voeten en lichaam. Er zijn huidverbeteringsbehandelingen, peelings, pakkingen, maskers, manicure – en pedicurebehandelingen, maar ook massages en  hotstone-massages.  Alle behandelingen laten je heerlijk ontspannen.

Behanlve voor een of meer behandelingen, kun je ook kiezen voor een meerdaagse vasten en reinigingskuur, waarbij je overnacht in één van de hotelbungalows.

Het Nolderwoud is zeer geschikt om met een groep te bezoeken. Het is mogelijk om de sauna af te huren voor maximaal 15 personen. Je kunt dan genieten van de sauna, Turks stoombad en whirlpool. Door de aanwezigheid van een groepsaccommodatie voor 22 personen, kun je meerdere dagen genieten, ontspannen en genieten van bovengenoemde faciliteiten. En wil je zelf  of als groep iets leren over make-up, visagie en/of huidverzorging ? Volg dan een van de workshops of een visagieopleiding.

Het Nolderwoud, Beauty- en Kuurinstituut 

Ommerweg 59  -  7921 TB  Zuidwolde

Heeft u een activiteit die u op onze website wilt plaatsen?
Heeft u een bed & breakfast of camping en wilt u vermeld worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op »