Midgetgolf

Midgetgolf, wie kent het niet? Het is een leuke activiteit voor jong en oud voor een paar gezellige uurtjes speelplezier. Daag je ouders uit voor een partijtje midgetgolf of doe een wedstrijdje met je vrienden. Eens kijken of je zelfs de moeilijkste baan kunt halen.

 

Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_bekijkendoen_kinderen_leuke-activiteiten-midgetgolf
Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_bekijkendoen_recreatie-vrije-tijd_actief-sportief_overige-balsporten_boerenbiljart-Drentse-Koe-Ruinerwold

de Drentse Koe

Bij de Drentse Koe gaat een partijtje midgetgolf net even anders. Ze noemen het hier ook boerenbiljart.

De golfbanen staan op een tafel en je moet de bal met een bezemstok in het gat stoten. Er zijn 17 tafels en het duurt ongeveer een uur voor je alle tafels hebt gehad. De boerenbiljart is een leuk spel voor jong en oud en geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar.

 

Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe │ Wolddijk 23 │ 7961 NA Ruinerwold │
T: 06 - 40 418 828 │ naar de website »

 

Midgetgolfbaan Bad Hesselingen

De midgetgolfbaan bij Bad Hesselingen bestaat al tientallen jaren. Na dat de banen enige jaren buiten gebruik waren, is midgetgolf nu weer terug van weggeweest in Meppel. Er komt nog een splinternieuw midgetgolfgebouw en dan staat de baan weer garant voor veel uurtjes (familie)plezier!

Een partijtje midgetgolf kan ook gecombineerd worden met een bezoek aan het klimpark. De openingstijden zijn  woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 – 18.00 uur en daarbuiten voor groepen op aanvraag.

 

Midgetgolfbaan Bad Hesselingen │ Badweg 1 │ 7944 HJ  Meppel │ T: 0522 - 251 002
naar de website »

 

 

Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_bekijkendoen_kinderen_leuke-activiteiten_midgetgolf_midgetgolfbaan-bad-Hesselingen-Meppel

Heeft u een activiteit die u op onze website wilt plaatsen?
Heeft u een bed & breakfast of camping en wilt u vermeld worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op »