overdekte zwembaden

Wat is er nu leuker dan op een sombere dag de hele dag in het water te mogen liggen? In het Reestdal zijn een aantal overdekte zwembaden, waar je je de hele dag kunt vermaken, ook als het weer iets minder is.

Van subtropisch zwembad tot baantjes zwemmen of lekker spartelen in het peuterbad. De baden staan garant voor een heerlijke dag waterpret.

Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_bekijken-doen_met-kinderen_als-het-regent_overdekte-zwembaden
Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_bekijkendoen_met-kinderen_waterpret-zwembad-Hesselingen-Meppel-01

Bad Hesselingen

Bad Hesselingen is een veelzijdig, kleurrijk, gastvrij en invaliden-toegankelijke accommodatie voor  een dagje subtropisch waterpret, een spetterend verjaardagsfeestje, actief  banenzwemmen of ontspannen in de whirlpool.

Een van de toppers is de Mosquito Slide glijbaan en ook het kleuter Wildlands junglebad is een favoriet onder de jongste jeugd. Apart van het zwembadgedeelte ligt het wellnessplein en de zonnebankstudio. In en om de hele accommodatie kan je gebruik maken van gratis Wifi. Een blikvanger buiten is de grote kleurige speeltuin met voetbal arena en mega-trampoline.
.
Bad Hesselingen  │ Badweg 1 │ 7944 HJ  Meppel  │ naar de website »

Zwembad de Broene 'eugte

Zwembad De Broene ‘eugte biedt waterplezier voor jong en oud. Tijdens het recreatief zwemmen zijn zowel het wedstrijdbad als het recreatiebad geopend voor recreatieve doeleinden. Of je nu lekker met je vrienden in het water ravotten, een paar baantjes wil trekken of relaxed wilt ronddobberen, de sfeer is ontspannen, gezellig en ongedwongen. Bij een buitentemperatuur van 20 graden of meer, is ook het buitenterrein toegankelijk. Hier vind je nog meer speelattributen, een heerlijke zonneweide en een beschut peuterbadje.
.
Zwembad de Broene 'eugte  │  J.J. Gorterlaan 6 │ 7951 NA  Staphorst  │
naar de website »

Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_bekijkendoen_met-kinderen_waterpret-zwembad-de-Broene-eugte-Staphorst
Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_bekijkendoen_met-kinderen_waterpret_zwemmen-zwembad-De-Kiefer-Dedemsvaart

Zwembad De Kiefer

Het 25 meter lange recreatiebad is overdekt en het gehele jaar geopend. Doordat het bad een beweegbare bodem heeft, kun je niet hier niet alleen heerlijk recreatief zwemmen, maar bijvoorbeeld ook eens meedoen met een les zoals aquafietsen,  aquajogging of aquarobics.

Voor ouders met kleine kinderen die onder begeleiding het water in willen is er het ouder en kindzwemmen. Een iets ouder kind kan zich de hele dag vermaken in het apart gelegen peuterbad.

Zwembad De Kiefer  │ Nieuwewijk 14 │ 7701 PZ Dedemsvaart  │ naar de website »

Heeft u een activiteit die u op onze website wilt plaatsen?
Heeft u een bed & breakfast of camping en wilt u vermeld worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op »