indoor speeltuinen

In en rondom het Reestdal kun je ook heerlijk spelen, klimmen en klauteren in een overdekte speeltuin. Er is nog moeilijk kiezen waar je naar toe wilt, want elke speeltuin heeft weer een ander thema of andere speeltoestellen. Er zijn niet alleen klim- en klautertoestellen, maar je kunt ook springen, voetballen of basketballen.

En als je niet weet welke speeltuin je het leukst vindt, dan vraag je toch aan je ouders of je morgen een andere speeltuin mag ontdekken?

Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_bekijkendoen_kinderen_als-het-regent_indoor-speeltuinen-Drentse-Koe-Ruinerwoldl-03
Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_bekijkendoen_kinderen_als-het-regent_indoor-speeltuinen-Drentse-Koe-Ruinerwoldl-01

speel- en ijsboerderij De Drentse Koe

De Drentse Koe is een buiten- en binnenspeeltuin met een boerderij thema. Als het regent kun je heerlijk spelen in de verwarmde speelschuur. Er is bijna te veel om op te noemen.

Trekkers mogen binnen en buiten en in de schuur is een bouwzolder met blokken, klim- en glijtoren, overdekt springkussen, speelmanege en een disco dansmat. Ook kun je in de kelder glow in the dark pannavoetbal, interactieve spelletjes en Oudhollandse spelletjes spelen. En als het even droog is, kun je ook nog naar buiten in de speeltuin.

Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe │ Wolddijk 23 │ 7961 NA Ruinerwold │
T: 06 - 40 418 828 │ naar de website »

 

speelparadijs Ballorig Meppel

In de overdekte speeltuin van Ballorig kunnen kinderen tot 12 jaar heerlijk in een veilige omgeving spelen, klimmen, klauteren, kruipen en glijden. Er is niets geautomatiseerd, dus je kunt lekker je eigen gang gaan.

Ballorig is speciaal voor kinderen, dus ouders betalen geen entree. Zij kunnen lekker zitten bij het restaurant met een hapje en een drankje, terwijl ze kijken hoeveel plezier je hebt.

Ballorig Meppel │ Blankenstein 200 │ 7943 PG Meppel │ T: 0522 - 460 001 │
naar de website »

 

Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_bekijkendoen_kinderen_als-het-regent_indoor-speeltuinen-ballorig-Meppel-01
Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_bekijkendoen_kinderen_als-het-regent_indoor-speeltuinen_Zippa-Zebra-funjungle-Hoogeveen

Djambo kidsplay

Een beestachtig speelparadijs voor kinderen tot 12 jaar. Je kunt hier springen, klimmen, klauteren, skippyballen, basketballen en voetballen. Ook kun je hier met autootjes rijden en klauteren op een vulkaan. Er zijn twee speelhoeken speciaal voor peuters.

Voor ouders is er een restaurant en meerdere zitgedeelten met Wifi. Elk zitgedeelte biedt zicht op de spelende kinderen.

Djambo Kidsplay │ Ossenkamp 6 │ 8024 AE Zwolle │ T: 038 - 30 30 800 │
naar de website »

 

Zippa Zebra's funjungle

Speelparadijs Zippa Zebra is een echte funjungle met planten, camouflagenetten, bananenbomen en knuffelbeesten. Je kunt hier spelen in de ballenbaden, glijbanen, luchtkussens, apenkooi, schietkooi, tokkelbanen en klimtoestellen. Er is ook een dubbele rodelbaan en een klimwand voor oudere kinderen en een voetbalkooi.

Voor peuters is er een aparte peuterhoek. Ouders kunnen genieten op het terras van het restaurant of een spelletje doen aan de pooltafel, voetbaltafen of air-hockeytafel.

Zippa Zebra’s Funjungle │ Groenewegenstraat 21 │ 7901 ED Hoogeveen │
T: 0528 – 261 888 │naar de website »

Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_bekijkendoen_kinderen_als-het-regent_indoor-speeltuinen-Djambo-kidsplay-Zwolle

Heeft u een activiteit die u op onze website wilt plaatsen?
Heeft u een bed & breakfast of camping en wilt u vermeld worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op »