Han van Hagen Hofstede Duet
bootje keramiek Lia van Rhijn

Kunstcentrum Hofstede Duet

Hofstede Duet is de thuisbasis van het kunstenaarsduo Han van Hagen en Lia van Rhijn. Han maakt vooral etsen. Hij is ook een van de initiatiefnemers van de Haagse Etsclub. Lia is gespecialiseerd in keramiek, zij maakt vooral gedraaid werk en handgevormde sculpturen.

Han en Lia hebben beiden regelmatig exposities door het hele land. In hun kunstcentrum is een tentoonstellingsruimte met een permanente expositie van hun eigen werk. Een gedeelte van hun werk staat en hangt ook in de vakantiehuisjes die zij verhuren. Via hun eigen website is het mogelijk om hun galeries virtueel te bezoeken.

Han en Lia organiseren regelmatig kunstreizen naar het buitenland, zoals naar Parijs of naar Berlijn. In het Reestdal wordt tweejaarlijks 'Ateliers in bedrijf' georganiseerd, waarbij het mogelijk is om de kunstenaars in hun atelier aan het werk te zien. Ook is het mogelijk om een cursus te volgen. Tijdens de Heideweek wordt er getekend in het atelier en op het riante erf van de Hofstede, in natuurgebied het Reestdal. Tijdens het Grafiekweekend ben je een heel weekend bezig met de techniek van etsen.

Kunstcentrum Hofstede Duet

Nieuwe Dijk 26  -  7921 XD  Zuidwolde

Heeft u een activiteit die u op onze website wilt plaatsen?
Heeft u een bed & breakfast of camping en wilt u vermeld worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op »